Nisa

Ohhh Nisa "sjunger" eller skriker hon är ju underbar hon har inte värsta rösten men hon sjunger det hon känner.
- Baraaaa sådär baraaaaaa ingeeen faraaa jag kan inte komma självaaaaaaa hjälpa mig annneeeeeee
nåt i den stilen hon blandar lite Turkiska o lite Svenska.
Nu har hon börjat på en ny låt
- Hicdeee umrumda diiiiillll hicdeeee anlatmam hic biyerdeeee bide bide gider bakariiiiiiim hicde umrumda diiiiil HIIICDEEEEEEE. Hic kimseeeee oynamiyor benleeee hickmiseeeee hicdeeeee lutfeeeeeeeeen.
Jaa så låter det hemma just nu. Enligt barn utvecklingen utvecklar hon sitt språk skiit jag tror jag kommer bli dum av all barn utveckling mitt arbete handlar om barns utveckling från 1-10 år ni kan tänka mitt psyke just nu allt hon gör kopplar jag till mitt äckliga arbete som jag försöker komma över.....
Nisa sjunger - Bu hicde adil diiiiiillll istiyorum sizide lutfen lutfen buzlarda severim beeeeeeen HIC ADIL DIL (Det är inte rättvist)
Jag bara älskar henne föööör mycket så det gör ont i hjärtat.

Fint

"Ta vara på fem saker innan fem: din ungdom innan du blir gammal, din hälsa innan du blir sjuk, din rikedom innan du blir fattig, din lediga tid innan du blir upptagen, och ditt liv innan du dör."


[Hadîthen har återberättats med en autentisk återberättarkedja, och återfinns i al-Hâkims Mostadrak, Mosnad Imâm Ahmad och andra]

Kallt

Jag vill verkligen inte klaga över detta äckliga väder. Det finns ju inget vi kan hindra eller göra något åt de. Men snälla kan inte någon höjja värmen på elementerna eller vad?!?! Det känns som om jag nästan sitter ute, så mycket fryser vi innomhus. Jag börjar nästan må psykiskt dåligt av de kalla vädret vågar knappt titta ut från fönstret. Idag är det en sån dag där man absolut inte vill gå ut jag vill nästan aldrig gå ut men men... Idag ska jag laga en god soppa skönt att dricka när det är så kallt det värmer en innombords he he he.



Outfit




Idag hade jag skola som vanligt . Jag vaknade 06:45 för att försöka komma i tid till skolan. Själva lektionen började 08:30. Som vanligt lyckades jag att komma sent iallafall fattar inte hur det går till är jag super trög eller vad?! I skolan satt jag med gruppen och arbetade med vår lilla grupparbete som aldrig vill ta slut.
Efter skolan träffade jag några "kompisar" eller mina kusiner vore mer rätt vi är ju kompisar också sen vi va små. Nu när man har blivit stor o gift sig skaffat en massa barn så händer det att man inte alltid kan träffas.

Fick höra precis att Sumpan har köpt sina flygbiljetter till Turkiet faaan det är orättvist jag vill ocksååååå. Jag ska vänta lite till sen måste jag köpa jag med om jag inte åker utomlans denna år kommer jag nog döööö ruttna i detta land. Jag känner verkligen att jag behöver komma ifrån lite spendera lite tid med mig själv o min dotter. Enlig planerna ska vi åka till Alanya 1 vecka vi alla syskon InsAllah (om Gud vill) ser verkligen framemot de.


Ginatrickot




Inte dem bästa bilderna  precis men dem får duga. Köpte 2 tröjor från ginatrickot idag. Som jag sa tidigare behöver lite bekväma kläder inför praktiken dessa två lär nog duga. Jag har nu nästan köpt allt jag behöver det ända som är kvar är ett par varma och sköna skor. Vi är 5 tjejer i familjen normalt fall brukar vi alltid låna kläder ifrån varandra när det behövs men sån otur som jag eller vi har så har vi alla olika sko storlekar just därför måste jag köpa ett par skor. Jag vill verkligen inte frys.


Vänsterhänt

Jag ser nu klart och tydligt att Nisa är vänsterhänt tidigare har hon andvänt sina bägge händer men nu mera är det bara vänstra handen hon använder. Det sägs att barn som är vänsterhänta är mycket smartare vi får ju väl hoppas på de. Hon är 3 år ok 4 om några veckor men hon hanterar datan så bra fast än hon inte sitter så mycket. Vart och när lyckas dem lära sig så snabbt? Barn är mycket smartare än vad man tror.



Shoppat

Det va den snabbaste centrum rundan någonsin måste bero på att jag gick runt själv. På väg hem träffade jag min syster och hennes man tänkte kan luffa med dem lite men näääää jag va för trött o ville lämna dem själva så jag drog hem rätt så snabbt. Jag tror jag behöver en RedBull (beroende) för att vakna till o sen börja med mitt arbete som aldrig tar slut.

Tröja från H&M 149kr.



H&M 149 Kr


Top Shop 200 Kr


H&M 29:90 kr


Outfit 2010




Nu är jag klar ska ner till centrum och shoppa lite hoppas bara att det inte är proppfullt där.


Saknar

Jag vet jag vet jag veeeeeet jag bloggar alldeles för sällan det är inte för att jag inte har lust. Jag har så mycket annat att tänka på just nu. Dem stunderna jag inte har nåt att göra alls försöker jag spendera på mig själv o min dotter. Har prata i telefon nu nästan i 1 timma I love my IPhone fan jag tror nästan att jag prata för mycket just därför att jag inte pallar skriva så mycket hehe men sak samma det va inte dit jag ville komma jag skulle säga:
Under samtalet kom jag fram till att jag ska gå till Skärholmen Centrum (mitt andra hem) behöver shoppa lite kläder inför min kommande praktik som kommer att vara 3 veckor långt. Jag kommer behöva lite sköna kläder för att kunna röra mig fritt bland barn. Nu har jag ju en bra anledning till att handla. Behöver inte sitta hemma o rutta och höra en massa snack om att spara pengar! 
Nu är det dax att börja röra på sig.............. 

IPhone - Vit

Nu har jag äntligen köpt min älskade telefon. Jag ÄLSKAR min IPhone den är så snygg, elegant såå lätt den är allt man önskar. Men tyvär så vill ingen ringa mig bara för att jag har 3G nu SNÅLISAR!!! Som ni ser har jag laddat ner lite sidor som jag kan gå in o surfa i de häfftigaste va ju ATV kan kolla live. Face är favoriten nu, ni lär nog se mig där 24/7. Ska gå till centrum och köpa skydd till den så att den inte repas måste vara rädd om den jag är lite slarvig när det gäller sånt.

PS: Alla som har mitt gammla NR jag har ett nytt nr nu!





Divided H&M






Efter fredagsbönen gick jag och mamma tillsammans till Skärholmen centrum. Det va så jävla kallt idag jag frös så mycket att jag bara ville flyga iväg här ifrån till ett varmt o skönt land där man slipper att frysa och där man slipper att tänka på jobb, skola barn familj. Vill bara gå härifrån o bara bli varm i kroppen o komma tillbax som en full laddad bomb. 
 
Klänningen såg mysig ut skulle vara skönt o bara kunna ha den o springa ut i de varma vädret oooohh jag bara saknar till sommaren då ska det bli ALANYA 1 vecka insAllah ( Om gud vill )


Bläääääää




Denna dag har ju inte varit den bästa dagen...Har latat heladagen. Min syster D som bor i österrike har nu frågat mig typ 100ggr vad gör du? vad har du gjort?. Jag har inte gjort nåt o jag gör inget heller idag är jag totalt uttråkad sitter o bara kolla på en massa bilder från år 2009
Just nu önskar man ju att man såg ut så men tyvär här sitter man med kläder jaaa jag ska inte beskriva jag kan missta många läsare så ni får nöja er med denna vackra synen KISS


Planer?

Sitter barnvakt åt dem här två gullungarna. Lilla flicka hon ser så oskyldig ut men neeeeeeeeeeeeeeeeeej hon har gjort nåt NISA aldrig skulle klara av, hon gav en FET örfil till lilla Yusse. Vad som hände sen med henne är bara mellan mig och barnen...Det börjar det att bli för mycket dem har pussats nu i 10 min får avbryta "leken" nu. Ohhhhh den här lilla flickan är sååå gosig kan inte få nog på henne nu är det min tur o leka puss leken med henne puss pusss pussss pussssssssssssssssssssssssssss com to MAAAMMMMMAAAAAAAA




Ask Ve Ceza = Kärlek och Straff




En ny tv serie som har börjat i Turkiska kanalen ATV. Såg reklamen för någon dag sen men missade att titta på den. Det finns så många bra serier så hinner inte med alla. Dem jag inte hinner med kollar jag från internet ;) bra va. Nu när det är tyst hemma ska jag passa på och kolla på den.


Nisa

Nisa ÄLSKAR att bli fotat och ta en massa foto på sig själv. Specielt när hon har fått nya kläder första hon gör är att testa dem sen börjar hon posera efter att hon är klar så springer hon till datan o säger:
-  Mamma du kan lägga in bilderna i din blogg ok.
Nu sitter hon bredvid och försöker visa upp sig till sin kusin Yusuf så klart men han vägrar ens att kolla. Han betyder så mycket för henne men kan tyvär inte säga samma sak om honom han bryr sig inte ens.

Köpte jeans shortsen idag från H&M





Klassiska Pannkakor

 

  • 2½ dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 3 msk smör 

Gör så här

Blanda mjöl och salt i en bunke. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet.
Vispa i resten av mjölken och äggen. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter.
Smält hälften av smöret i en stekpanna och vispa ner det i smeten. Använd resten av smöret till att steka tunna pannkakor.



Jag är säker på att alla redan kan pannkaks receptet förutom jag. Är så dålig på att håll koll på all mått o det måste vara i tur o ordning suger på sånt. Idag ska det bli massor av pannkakor lyckades att övertala min lille syster att göra smeten resten får jag sköta. Nu låter det som om hon är klar och Nisa har ingen tålamod när det gäller mat tror inte att jag kommer kunna vänta på att smeten ska svälla i 30 min. Börjar på engång annars kommer det ta hela min dag syster Emine har visserligen gjort dubbelt så smycket smet.....:S


Rihanna












Love it


Udda






Jag är verkligen nyfiken finns det några som köper dessa konstiga smycken? En tand som halsband eller klor jag mår bara illa när jag ser bilderna. Folk har verkligen inget för sig...


2010




Gott Nytt År gott folk. Hoppas ni får ett underbart år med full av kärlek och RESPEKT!!!!



RSS 2.0