Brun Utan Sol - Tips

Om du råkade bli fläckig utav brun utan sol så finns det faktiskt en räddning!
Ta lite bakpulver och häll på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckiga områdena :)BRRRRRRRR

Kaaaaaallllltttt fryser som fan. Vad gör man en sån här kall dag...? sitter hemma framför brasan och läser en bok kanske? nej men sånt gör inte jag -KePPaN- jag går ut i de kalla vädret och simmar. Ibland vet man ju inte hur man tänker. De kalla vädret kommer forsätta imorgon med. Jag ska inte göra nåt dumt igen ska bara till Centrum imorgon för att köpa lite godis sen kommer jag sitta hemma heladagen o göra mitt arbetse som ska skickas in på Måndag....Sen är det skola som vanligt inget nytt pusssssss

Väskor till Våren


DGValentionLW
Jag är bara tyst och njuter av dem heta väskorna.


LoveChristian Lacriox. Så vackra detaljer, spetsar och rosetter.


LoveChristian Lacriox. Så vackra detaljer, spetsar och rosetter.


SMART?

Satt precis o kollade på tv tillsammans med pappa. De vi kollade på va inget som lockade mitt intresse där dem löser korsord. Pappas favorit program. Själva programet handlar om att kunna svara på korsord så snabbt som möjligt och ta så lite bokstäver som möjligt på de sätttet vinner dem poäng.
Korsord är absolut inget för mig men jag beundrar folk som är duktiga på de.
Okej vi vet hur det känns att vinna en match vi vet också hur det känns att vara snyggas i stan men jag vet absolut inte hur det känns att vinna över att vara super smart. Ha Ha missförstå mig inte jag menar inte att jag är dum eller så men att vinna på korsord då måste man vara en arinng smart. Eller är det bara jag som förstorar upp hela programmet?!?!...
Jag skulle nog vara så jävla stolt över mig själv om ja skulle vinna på korsord. Jag skulle nog dö med ett leende på läpparna ha ha ha....Jag ska nog börja läsa mer böcker!!!!

Grattis NisaIdag fyller min älskade dotter 4 år. Tiden går snabbare än vad man tror. Jag vill bara säga:
 Jag älskar dig min lilla princessa mer än allt i hela värden. Du är mitt hjärta du är mitt liv är så glad över att du finns i mitt liv. Din närhet fyller mig av kärlek och tygghet. Seni Seviyorum Nartanem!
Tack GUD för att du finns!


Nisas KalasDetta är bara några få bilder från vår lilla kalas. Allt blev super bra. Hon tappade verkligen hakan när hon såg sitt rum o alla presenter nu sitter hon i rummet och leker tillsammans med sina kusiner. Skönt att ha de överstökat nu men hon frågar fortfarande varför hon inte har blivit stor då menar jag stor som oss. Hon förstår fortfarande inte att hon har mycket kvar till de och vi absolut inte har brottom.
Nu väntar all disk på mig så klart bäst att göra de klart innan det blir för sent.


Tårtan

Nu är jag klar med Nisas tårta tack GUD! Ville testa en annorlunda dekoration. Dlev bättre än vad jag hade förväntat mig. Nisa kommer bli super glad när hon ser den. 
 
Nu måste jag hoppa in i duschen o sen göra mig fin in för dagen.
Så ser tårtan ut. Ni som är intreserade av en hemlagad tårta så är det bara att höra av sig ;)Dagens planering

Dagens planerin är först att vakna till....halvsover fortfarande är så trött efter igår dagen. Mamma är i köket och lagar frukost så jag lär nog piggna till snart. Sen är det fullt upp med de lilla kalaset vi ska ha hemma för min dotter Nisa-Nurcan! det ska bli en överasskning till henne har ropat på hennes kusiner hoppas att det kommer bli kul. Har handlat en hel del till henne hoppas att hon blir nöjd när hon ser allt. Jag tror nästan att hon kommer tappa hakan. Jag ser fram emot denna dag....

Detta är bara några av alla böcker jag har köpt till henne. Mer bilder kommer efter kalaset!


Klänning
Jag veeeeeeeeeet att jag inte uppdaterar ofta men jag har liksom tappat suget tror jag.. Har så mycket annat att tänka på. Men ELHAMDULLILAH allt rullar på som det ska.

Nu till varför jag har en klänning som rubrik är för att jag hade så himla tråkigt och klickade hem denna eleganta kärring klänningen för att ha på mig på den på festen som vi har varje månad. Men det blir inga problem med mig som bär klänningen ;).

Nu till något annat håller på o fixar och trixar för imorgon blir det kalas för min DOTTER som fyller år på måndag egentligen men vi tar kalaset en dag innan så familjen kan vara med. Har köpt en massa böcker och pussel och en massa möbler till hennes rum. Ska bli en jätte fin överraskning för henne.
Nu får vi se vad hon får i present ( Kolla hit mostrar parantes: helloo kittyyyy).
Nu sist men inte minst vill jag ha sagt att: SNO INTE MINA BILDER SKAFFA EGNA!!!!!!!!RSS 2.0