Tandläkare

Idag har jag tandläkare ussssshhhhh jag är så rädd jag vågar nästa inte att gå för denna gång ska dem dra ut en tand enligt planeringarna sen får man se vad själva tandläkaren säger. Jag vill bara att denna dag tar slut så snabbt som möjligt för det känns som om jag kommer att döööööööööööööööööööööö =(



Vaken

Jag vaknade 07:00 fattar ni och jag börjar 11:00 jag som skulle försöka att sova ut idag men det gick tyvär inte. Fast man får tänka på de posetiva sidan oxå jag är upp tidigt har städat mitt rum och hinner äta frukost i lugn och ro samtidigt som jag hinner blogga lite snabbt.
Ja blir lite fundersam över om jag ska ha på mig min vinter jacka eller inte jag vill inte bli lurad av solen. Hatar att frysa kanske ska gå på säkra sidan o ha på mig lite varma kläder....
Försöker att ta foto på min outfit men kameran vägrar, den känner nog av att jag är för snygg den klara inte av att ta bild  ;)
Nää nu får ni ha en bra dag vi hörs senareeee seyaaaaaaaaa

God Morgon

Skönt att vakna när solen skiner så fint men jag tror inte att det är så fint väder ute, men att kunna känna solens strålar mot ansiktet känns underbar en söndag morgon. Alla i huset sover fortfarande jag tänkta göra en fin frukost, det är inte ofta vi kan sitta tillsammas och äta. Nu måste jag upp vi hörs senare pöözzzz


Go Black

Sjalstar ger tips! Like It or hate It








Avundsjuka


För er alla som är avundsjuka. Ni har ingenting att komma med! För ni har INGENTING!


Shoppat

Dagen har varit lite lugn förutom att Nisa har fått feber, det är dehär kännda viruset nu som går runt, det känns som om det är jag som står på tur där efter Insallah inte!!!! jag får bara inte bli sjuk inte denna vecka jag har så många arbeten att göra.

Efter de stora rånet va jag nästan orolig över att vi inte skulle få våra pengar insatt i kontot, men det funkade bra så jag och Sumpan gick till Skärholmen centrum för att kolla lite på kläder, som ni kanske inte vet så är det brölopp om typ 2 veckor om jag inte minns fel. Det är en nära familjs brölopp så jag vill vara lite extra uppklädd, jag är fortfarande osäker på vad jag ska ha på mig men jag köpte en fin blus idag från Oasis det kanske kan bli den.




Fredag

Dagens planering är att gå på middag tillsammans med mina klass kompisar, ´Vi ska träffas klockan 7 i medborgarplatsen och där efter gå till en fin resturang och äta mat. Det är vad vi har planerat under veckan men vi får se vart vi hammnar när vi är där. Alla gillar så olika maträtter så ingen kan komma fram till något. Men absolut ingen suchi iallafall då är det bara att åka hem igen.
De viktigaste är vad ska JAAAG ha på mig. Dem snacka om att dem kanske skulle ha klänningar o grejjer hummmmmmmmmm jag vill inte vara överdriven uppfixad heller, vi ska ju bara äta lite mat.
Vad kan jag ha på mig?? vad tycker Ni?? Några bra tips?????

Dagens




Nu är jag hemma efter den långa skoldagen. Jag ska inte börja att tjata över hur trött jag är för det gör jag helatiden, min hjärna har vant sig vid att vara trött så jag har nästan svårt att tänka på nåt annat jag är mer rastlös än trött. Jag känner att jag vill vara upptagen med nåt helatiden.
Jag ska pigga upp mig med lite Facebook jag har fastnat förr FarmVille helt sjuk men extremt roligt har en helt egen bondgård med en massa djur ska ta och spela nu sen måste jag börja att laga mat det va ett bra tag sen jag gjorde de. Sååååååååå skönt för nu är mamma här och sånt brukar hon sköta men jag finns alltid till hjälp får ta vara på mamma nu när hon är här får inte trötta ut henne för mycket vi behöver henne!!!!!!!
Jag älskar dig mamma!!!!!!


Skolan

Nu sitter jag i skolan helt mobbat i en liten datasal, har rast i 20 minuter köpte en varm choklad och sprang in till data salen för att kolla vad jag fick i betyg i mitt arbete jag lämnade in förra veckan.
Ja det blev ett G i allafall skönt att slippa komplettering. Jag ska nog dricka upp min varma choklad innan jag går in till lektion igen svårt att hålla huvudet upp när man vaknar så tidigt. Bye Shyeeeeee


Skämt!


Läraren som var arg på klassen sa:

-Alla som vet att de är idioter reser sig upp!
Ingenting händer, men efter ett tag reser sig en pojke.
Vad får dig att tro att du är en idiot?
Ingenting, men jag tycker synd om magistern som får stå upp alldeles ensam.

Eid outfits

Andra dagen på eid och vi har haft full rulle hela tiden. Asså magen är så uppsvullen av all mat och godsaker så jag vet inte vad jag ska ta vägen nu=)
Men man ska inte klaga för jag verkligen njuter.
Första dagen var jag mest hemma med familjen eftersom mina föräldrar är av dom äldre så fick vi hur mycket besök som helst. Idag däremot har vi vandrat runt och besökt släkt och vänner.. Jätte mysigt faktist!
Man verkligen saknar dom tiderna när man var yngre för då var det en hel annorlunda spänning. Men lika spännande nu fast på ett annorlunda sätt..
Så här såg jag ut första dagen



Så här såg syrran ut första dagen asså är helt kär i hennes tröjja med markerade axlar!!


Mysigt värre =)


Så har vi sist men INTE minst lill syrran..



Dagens outfit har jag inte tagit bild på men det här får duga för tillfället..
Ha en trevlig fortsatt kväll...

Eid Mubarak

Eid MOBARAAAAAAAAAAAAk EID MOBARRRAAAAAAAAAK på er alla Muslimer. Jag önskar er en mycket mycket trevlig Eid med alla nära och kära. Låt festen börja NUUUUUUUUUUUUUUU: =)









Imorgon är det Bayram ( Eid )

Som sagt imorgon är det bayram (eid) och det är väl inget nytt att jag inte haft tid att uppdatera nu när föräldrarna kommit tillbaka också. Det har varit något att göra NON STOP!

Det har handlats, bakats, dom sista dagarna har syskonen varit hos oss och vi har tillsammans brytit fastan.
Kortfattat så har det NU äntligen känts som om det verkligen är månaden Ramadan. Innan när mamma o de inte var här var det ju helt dött.

Mamma håller på och bakar baklava med min svägerska och jag själv har varit och tagit en runda i centrum. Iförsig så har jag tagit rundor i centrum dom senaste dagarna rätt mycket. Man går runt och tittar på vad man ska köpa för eid men ser en massa rabatter och reaor och fastnar framför saker som man egentligen skulle kunna undvika. Men Shopping e alltid kuuul ;)

Jag ska försöka ta lite bilder under eid. Men kan tyvärr inte lova att det blir många jag kommer kunna lägga upp då jag vet att MÅNGA inte vill synas på bloggen.

Idag kväll sista dagen på fastan ska vi vara hos store syrran Z.. Får vi se vad vi ska äta vår sista dag vid solnedgång. Fastan var absolut inte så svår som jag trodde allt gick ju galant och så himla fort Elhamdulillah!!

Till er alla önskar jag nu en Eid Mobarak!!!
Bayraminiz Mubarek olsun!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update om "Jävla Kärring"

Jag har fått oerhört många kommentarer och jag har försökt svara så gott det går. Men ni alla måste förstå att ibland så kan man bara inte hålla emot och bete sig "moget" som vissa ville kalla det. Alla har en gräns som nås och min hade nåtts då! Det här är ju heller inte första gången man blir utsatt för sånna människor jag hoppar ju inte på varenda människa som säger något dumt eller svär. Men just i det här fallet så var min stubin nådd och hon fick känna på det. Vissa kanske tycker jag ska skriva att jag ångrade mig men det gör jag helt enkelt inte!!
Så nog om det inlägget nu! MOVE ON!

Städning Pågår

Det är full rulle i huset jag är på G jag har sprungit runt huset kanske 80tusen ggr men är fortfarande inte klar. På morgonen åkte jag och min syster Z till Bahouse för att hyra en tvättmatt maskin eller vad den nu kallas det är iallfall meningen att den ska tvätta mattor, jag ska inte klaga bättre än att behöva tvätta själv, maskinen är ju super ide men tyvär så funkade den inte för min mammas matta som hon har i vardagsrummet, Jag va själv så trött på den och alla tjat om den så jag åkte till Södertälje och köpte en ny matta till mamma. Hon lär nog bli super glad när hon ser den...Nu över till jobbet.


Mammas nya matta!


God Morgon

Goooood Morgon fyyy vad jag är sömmning fortfarande jag la mig 04:30 inte ofta man gör de. Jag har en heldel att göra idag lika bra att göra de snabbt och inte dra på de. För på Måndag natt ska mamma och pappa komma då är det viktigt att huset är super duper rent. Jag ska bara surfa runt lite i H&M sidan en stund, hörde att det hade kommit in en massa fina kläder.....

Rinkeby

Dagens ifatar blev i kära Rinkeby. Jag vet inte om jag kan kalla de kära men men...minns inte när jag va där sist det måste nog vara för 5-6 år sen iallfall. Det har gått så många år fortfarande är Rinkeby sig lik bara lite mer somalier. Jag lär nog inte åka dit på några år till.
Staten har struntat totalt i Rinkeby och nu undrar svenska folket vart all kriminalitet kommer ifrån. Visst kan man undra de....

Nu sitter jag hos min kusin ska vara här ett tag. Vi kommer nog att äta tillsammans sen där efter kommer jag att gå hem....innan all mat kommer på plats så tar vi och pratar lite shit om allt och alla tasskigt jag vet men tyväääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär....


Jag vet

Jag vet jag har varit lite lat dem senaste dagarna och inte bloggat. Men ni får verkligen ursäkta mig, fastan och skolan tar all min tid och det lilla som blir över försöker jag spendera med min dotter och familj. Idag har jag varit ledig från skolan...jag försökte att vila hela dagen för att kunna klara av helgen utan problem. För kommande veckan har jag mycket att göra en massa skol arbeten och de viktigaste mamma och pappa ska komma insAllah måste städa rent huset innan dem kommer sen efter de blir det Eid. Som ni ser är det fullt upp.

Snart ska jag gå hem till min syster Z vi alla ska sammals där och äte lite mat innan solen stiger. Nu ska jag snabbt in i min Facebook och kolla runt sen där efter ska jag springa ut innan det blir för sent och innan alla äckliga fullisar och narkomaner börjar att synas till!!!!


Inför Eid

Snart närmar fastan sitt slut. Redan nu börjar man känna att ramadan närmar sig. Som ni kanske redan vet brukar festena va riktigt med stora....Man lagar en massa gott att äta man får hur mycket besök som helst och du bara äter och äter en massa gott, Du tackar inte nej fast du känner att du kommer tuppa av av socker kicken. Det ända man säger:
- Det är ramadan ääääääääät du kan banta sen.! Ha Ha Ha

Det viktiga med ramadan är att göra barnen glad. Det är nästan som julen, barnen väntar alltid på nåt antingen blir det pengar eller presenter för dem. Idag va jag ute tillsammans med mina syskon och kollade lite runt in för ramadan. I år har jag bestämt att barnen ska få presenter från mig. Jag kan säga att jag nästan klar med alla paketer bara några till sen är det slut.

Här är några saker som jag har handlat till barnen.

Till Nisa


Till Yusuf



Till Yasir



Som jag sa detta är allt för nu mer kommer sen!!!


Miracles Of Allah




Glöm ALDRIG bort att det finns alltid någon större än dig!

Sumpan hade skrivit en fin lite text till mig i mitt häfte som jag hade fått i present. Det står på Turkiska men jag vill så gärna dela med mig den med er.
Det står:

"Eger birgun dünyaya ait cok büyük bir derdin olursa...
RABBINE dönüp benim büyük bir derdim var deme!!!
Derdine dönup benim cok büyü RABBIM var de....."


Idag

Min dag började med att jag vaknade 07:20. Där efter va det bara att lämna flickan till dagisen sen gå till praktiken. Denna vecka har jag prakiserat i en dagis som är precis intill vårt hus, det är ju super skönt att bara kunna vakna 30 min innan man börjar.
Efter praktiken gick jag till biblioteket och fixade ett biblioteks kort efter typ 15 år känndes lite konstigt måste jag säga! Jag har ingen aning om hur man söker efter böcker eller hur man hittar försökte att hitta lite bra böcker åt min kusin men hon va bättre än mig.

Nu mina kära läsare ska jag hem till min storesyster Z. Idag bjöd hon mig till iftar för första gången. Detta år har det inte alls varit lita roligt som dem tidigare åren då va man bjuden hos någon varannan dag. Själv har jag inte heller bjudit någon det beror ju också lite på att man bryter fastan så sent man har barn hemma som ska till dagis själv har man skola. Jag har varken tid eller årk för att stå i köket och laga en massa mat, jag tror de flästa känner samma sak.

Sen efter iftar ska en av mina kusiner komma för bi. Vi har lite skolarbeten som vi ska göra tillsammans. I alla mina skol år har jag aldrig varit själv, jag har alltid haft en kusin antingen i samma klass eller parallel klass.
Så ser min dag ut idag!

Jävla Kärring!!!!

Idag är jag sjuk och jävligt irriterad. Jag hade lite ärenden att sköta idag vid eftermiddag. Jag och Nisa gick ut för att åka till Flemingsberg, vi stog och väntade på bussen som va försenad i 10 min. När man är med barnvagn så är det mycket svårare att få plats i en buss och speciellt om chaufförerna vill jävlas då tar dem inte in mer än 2 barnvagnar. Vi va fyra  personer som hade barnvagn, den som kom först går in först, Efter som jag va först så stog jag längst fram och väntade på att alla skulle av från bussen. När ingen började gå ut så va det min tur att gå på men NEEEEJ det va visst en fet jävla svensk kärring som inte hade gått av en. Hon börja gapa på alla att alla skulle backa annars skulle hon inte kunna gå av, eftersom hon va så fet så backade jag lite och sa:
- gå förbi da!!!!!
 fortfarande blir hon inte nöjd och börjar skrika och tro att hon är nåt.
Vad tror hon att vi utländska människor är DUMMA eller, vi kan också tala och skriva svenska vi kan också våra rättigheter så mycket som våra skyldigheter. När hon började käfta tillbax kunde jag bara inte håll tyst. Jag sa till henne att hon kunde gå av att det fanns tillräckligt med plats för henne. Gissa vad kärringen gör när hon ser att någon svara tillbax!
På ena handen har hon sin väska och andra handen har hon en ram. Hon lyfter ramen och slår den på mitt huvud Jävla foldhäst va hon. Jag FUCKA UUUURRRR!!!! Ni missade de bästa.
Mig!!!.... attackera henne hon fick några fetingar från mig bara bussen inte va bakom henne då skulle hon ligga på golvet Och jag stampande på hennes äckliga ansikte.


Jag har all respekt för äldre! jag ger alltid min plats till äldre i bussen eller i tunnelbanan. Varje gång jag ser någon behöva hjälp frågar jag alltid om jag kan hjälpa till. I min uppfostran har respekt alltid kommit först. jag vet mycket väl hur man beter sig framför äldre människor eller yngre, jag vet mycket väl när jag kan tala och när jag borde vara tyst. Aldrig i mitt liv har jag slagit en äldre som jag gjorde idag!! Kvinnan borde skämmas över sin ålder och sin personlighet som ens vågar göra något sånt till mig som har ett barn sittande i barnvagnen.
 JÄVLA KÄRRING!


*Sjuk*

Idag när jag vaknade kännde jag hur ont i kroppen jag hade. jag börjar att bli förskyld, redan så snabbt Min hals är helt svullen kan knappt svälja nåt. Idag kommer jag att vara hemma och sura heladagen. Hoppas inte Nisa blirsmittad bara! Jag ska in i sängen lite ska bara ta lite tabletter och försöka att sova om!


RSS 2.0