SöndagJag tror nog jag inte behöver beskriva hur vädret ser ut idag, det är ingen skillnad från igår. Igår va jag i Skärholmen centrum som jag sa. Vi träffade några kompisar och fikade. Det va rätt skönt och trevligt.

Idag har jag inte planerat något alls får ta dagen som den kommer...Funderar om jag borde gå och besöka min syster Z idag? behöver lite hjälp ifrån henne jag har prov på Onsdag och eftersom hon redan har gjort de provet jag ska göra vill jag fårga henne lite vad dem kan ställa för frågor.

Har lovat mig själv att inte sitta framför datan för mycket just därför ska jag bort från datan men innan de måste jag besöka min face så klart hihi


Lördag

Ännu än helg en Lördag vad gör man då?  Jag gör inte alls mycket inget speciellt heller, jag vaknar, äter frukost hänger runt i lägenheten en stund o sen ner till Skärholmen Centrum som vanligt. O vad gör man där går in i samma butiker samma affärer inget nytt man ser samma vanliga falska ansikten runt om kring. Där efter är det bara raka vägen hem igen.
Men idag börjar min dag hos Sumpan, jag sov över jag hoppas det blir lite annorlunda idag i allafall. En sak är säker o vi ska till Skärholmen Centrum men sen vet jag inte om det blir bara jag o hon eller om vi kommer träffa lite kompisar. Sumpan sover fortfarande vet inte när hon kommer att vakna o bli klar men jag är redan uppe och har fixat frukosten väntar bara på att dem ska vakna. Jaja nu är det bara att vänta.....


KläderSitter och funderar över kommande Eid som är 27 November. Vet inte vad jag kan ha på mig funderar på om jag borde ha på mig svarta kläder från topp till tå, jag bara älskar svart!
Vad Nisa ska ha är inte svårt bara att ta henne till H&M o visa alla dessa klänningar hon skulle bli helt galan och börja springa runt o plocka på alla klänningar och sen vela testa dem. Hon måste först testa o se om klänningarna sitter fint när hon dansar sen beror det på hennes humör om hon vill ha en kort eller lång klänning. Hon är mycket jobbigare än jag när det handlar om kläder.
Jag har ju shoppat lite om jag ska vara ärlig men har inte lagt ut kläderna i min blogg. Pallar inte med en massa härmapor som ska springa runt o leta efter exat samma tröja eller byxa. Just därför låter jag dem se de på mig när dem ser mig!

Vad tiden går snabbt hinner inte ens med, ska gå o kolla på Tv lite innan Nisa kommer hem, för när hon sen kommer hem då är det full rulle. Hon vill äta mat 24/7 hon äter mer än mig kan inte få stopp på henne. Jag vill ju inte att min dotter ska bli fet o ful! Just därför behöver hon någon som kan springa runt efter henne o säga
NEJ NISA!!!


KattÄr inte denhär katten bara för söööööööt den är till salu den kostar 7000kr vafaaaaan!!! Den kostar lika mycket som Sumpans bil!!!!!
Nisa skulle älska denhär katten jag vill bara inte tänka vad hon skulle göra me den men är den bara inte för sööööööt....Jag ska absolut köpa en lite kisse misse när jag flyttar ut!!! Då ska det bli en sånhär katt dem är så söööööööööööööta!!!!


Ikea

Ni som inte har hört så har kära Sumpan kommit tillbax från Österrike. Hon kom igår och det känns skönt, jag skulle hem till henne  idag men vädret gjorde att jag kom raka vägen hem istället. Hon ringde mig precis o sa att hon hade saknat att gå runt med mig så hon erbjöd mig att följa med henne till Ikea och jag som sitter hemma helt mobbat tackade självklart JA! Nu i detta tråkiga väder ska jag till ikea det kommer nog att bli bra....Man blir ju fan bara deprimerad av detta shit väder!
Mode?!?Jag minns dem här axlarna mycket tydligt när jag va liten. Jag bara hatade dem mamma hade så på sina klänningar, vi tvingade mamma att klippa bort dem för att hon såg så bred ut eller mer som en robot om man kan kalla de så. NU! för att det är mode så älskar man bara dem så sjukt igentligen är mode verkligen de vi ser? eller är mode det vi själv ha på oss? Själv gillar jag att följa mode men det är inte alltid man hänger med iband kan det bara kännas fel.

Vi får ju inte glömma heller att allt passar inte alla, okej det kan vara super duper snyggt men om det inte passar dig tvinga dig inte på de då. Jag tycker inte att jag passar i kläder som har axelvaddar inte för att det är fult bara för att jag känner mig så bred. När jag har på mig kläder jag vill inte att folk ska säga okej hon vet vad som är mode hon har full koll, jag vill att dem ska tänka fan va snyggt hon klär sig det passar verkligen henne shit snyggt!
Så ser jag de! Hur ser ni??RSS 2.0