Outfit!

Nu ska jag springa runt för en massa papper ärenden igen. Det tar aldrig slut. Sen ska jag träffan min brors fru för att handla lite presenter till hennes kusiner. Dem åker till Turkiet om några dagar. Då får man inte komma åka tomhänt dit alla väntar på nåt fint. Det blir så stressigt att hitta något. Men när dem har fått presenterna och ser dem le så är allt värt!
Jag börjar att bli sen måste ut. Ses senare....Ute i Parken

Nu är jag hemma.  Det blev inget som jag hade planerat. När jag va helt klar så ser jag Nisa sova på soffan. Då fick jag strunta i Skärholmen. Istället ringde jag min kusin och fråga om dem skulle sitta ut i parken och det skulle dem. Det gör dem varjedag. Det är så skönt att man vet att någon sitter ute. Att man bara kan ta med sig nåt gott att äta och bara sitta ute o ha en trevligt dag. Efter att vi hade fikat klart bestämde vi oss för att gå en snabb promenad runt Vårbergs IP jag tror nog att det hette så. Nu sitter jag med svullen fot hemma och ångrar den långa promenaden. Ska ta och lägga lite is kanske går över!
Eller jag kanske borde göra en fisk burgare till mig själv ohh det skulle sitta perfect!


Dagens Outfit

 Nu ska jag ut och hitta på nåt roligt fö mig själv och med Nisa. Det kommer börja med en runda i Skärholmen Centrum sen kanske det blir en god kebab det va så länge sen jag åt ute. Vi får se Idag ska jag göra det jag bara känner för.


Kendine guvenen söyle gelsin


Tek Tasimi Kendim Aldim!


Independent Woman

Fan villka bra låter. Mår så jääävla bra just nu!!! Kom igen alla kvinnor sjung med...Idag kommer ni få höra många mer låter!!!! Idag är det MIN dag!!!!
För er killar som inte klara av kvinnor som inte kan stå på sina egna fötter ni kan *************** Ja ni vet vart ni kan dra!!!
Så alla kvinnor va stolta över er själv. VI BEHÖVER INGEN ANNAN EN OSS SJÄLVA!!!
*Sjunger*

Destiny

För alla kvinnor som är independet som inte behöver någon man för att klara sig!!!!!  Såååååå Fu*k THEM ALLLiseberg?

Nu måste jag upp och äta nåt innan jag svimmar. Under tiden jag äter får jag tänka ut något jag kan göra under dagen.
Fan jag vill åka till Liseberg men jag kan inte hitta bra ställen...Ni kanske vet??? Om ni vet och kan ge lite tips skulle jag bli super glad!!!

Morgon

Villket härligt väder. Jag som trode att det skulle bli regnit och tråkigt. Jag måste kolla väderprognosen. Vad kan man göra idag da någon som vet? Kanska ska bara ut till parken och sitta.
Mina fötter klias så mycket. Myggbetten har bitit sönder mina fötter min ena fot är helt svullen ajjjjj vad det klias!!!! får tvätta fötterna med iskallt vatten då brukar det sluta att klia.

natti natti

god natt på er alla!

Lyckad dag i HågelbyParken

HågelbyParken va helt under bar då menar jag verkligen de. Att jag aldrig har varit där tidigare. Nu efter denna dag kommer jag att vara där oftare. Nu kan vårby badet drömma om mig lite grann. HA HA HA
När vi skulle dit trode vi att det skulle vara fullpackat men det va de inte alls. Det va så stort så att man inte ens kännde av människorna i närheten. Direkt när vi kom in så såg vi två brudpar som fotograferades och det va bara vid ingången under heladagen kom det minns 10 brudpar som kom för att fotograferas där. Det va så fint!
Efter en kort vandring i parken så hittade vi ett perfect ställe där vi kunde grilla och äta vår mat. Vi åt och skratta samtidigt som vi blev bitna av myggbetten. Det klias fortfarande i hela kroppen. Så till sist gav vi upp och böt plats istället. Så vi hittade ett bättre ställe vi kunde sitta. Jag blev helt kär faktist för varje ställe hade en fin utsikt och det är de jag vill ha när jag går ut till ett picknik ställe.
Barnen sprang runt heladagen dem spela lite boll och lekte i lekplatsen kollade lite på djuren. Innan vi äns gick ut så började dem att fråga när vi kommer att komma tillbaka. Det betyder väl att dem gillade de lika mycket som jag. Nästa gång när jag ska ut för att grilla eller göra nåt kul så blir det HågelbyParken!!! Idag va en mycket lyckad jag.
Hågelbyparken

Efter all funderan och snack har vi till slut bestämt oss vart och vad vi ska göra. Vi ska åka till HågelbyParken i Tumba.
Jag är så irriterad på allt och alla igentligen har jag inte ens lust att göra ett shit. Men bara för barnens skull. Vill inte att dem ska sitta inne och bara gråta för att jag är irriterad plus att man aldrig vet hur vädret kommer bli imorgon. Dem få dagarna vi får sol så måste dem vara ute och leka.
Jag har lagat lite kalla sallader för oss vuxna och till barnen kommer vi grilla lite korv. Det kommer nog att bli bra. Nu ska jag se vad jag kan ha på mig denna dag.

Hågelbyparken


 
Jag har hört så mycket om Håglebyparken men aldrig varit där. Kollade in deras hemsida nyligen och det finns en massa aktiviteter man kan göra där. Men idag kommer det inte bli så mycket för oss. Tror nästan att det kommer vara pullpackat! Idag får vi njuta av naturen och de vacka vädret


God mogron

God Morgon God morgooooon. Ooohhh så skönt det är med sol. Att bara öppna ögonen och se solen skina. Idag måste jag hitta på nåt kul. Vart kan vi gå måste fundera? Jag kan absolut inte sitta inne nu. Jag är nyvaken men jag måste absolut ut på engång. Kanske borde börja med frukos i balkongen. Det låter som en bra ide.Nisa tar bilder

Kollade mina bilder från mobilen. Jag vet att Nisa älskar att ta bilder. Igår hade hon den i handen och försökte att ta lite bilder så gulligt. Hon har bara tagit på gräsen. Ena bilden försökte hon ta på Svanen. Här är lite bilder från Nisa!!!!
Maaat

Orkar inte att vänta längre jag börjar att bli hungrig. Smakade lite av maten muuuummmsss så gott det smakar. Älskar när maten är så varm att den nästan bränner munnen. Tills dem kommer kommer maten att kallna...Aja jag väntar en 15 min till kommer dem så kommer dem annars får dem skylla sig själva....


Mat i Ugnen.

Nu har jag lagat dagens mat. Det blev Makaronelåda. Det va så det hette om jag nu inte minns fel. Det är så svårt att veta vad man ska laga varje dag ibland får jag bara stopp i hjärnan. Jag hade planerat någon annan mat rätt men men...
Nu är allt klart har dukat bordet gjort salladen tagit ut makaronerna från ugnen och väntar på att Sumpan ska komma så vi alla kan äta tillsammans.

Jag har fortfarande ont i tanden. Jag vet inte vad jag ska göra. Vågar inte gå till tandläkaren sist jag va där va typ för 3-4 år sen. Med lite tandvärk kan man ju väl leva...

Tandvärk

Jag har så ont i tanden. Jag är så rädd från tandläkaren vågar inte boka tid. Men jag står värkligen inte ut ska nog åka akut. Finns absolut inget värre en tandvärk måste jag säga.  Ska ta och lägga mig kanske går över efter en stund. =(

Lite smått och gott

Nyheter från H&M!
RIP Michael Jackson


Picknik

Jag trode att vi skulle till sätra badet men så blev det inte vi åkte till Vårby badet. Jag har varit där så ofta nu dem senaste dagarna så dem börjar att känna igen mig där. Lite pinsamt får ta de lung lite. Men det va helt ok vi alla lagade nåt hemmifrån och tog med oss.
Jag satt där med mina syskon och deras männ vi hade det super kul. Vi tände på vår vattenpipa efter maten rökte lite allihopa.

Efter det ville Nisa gå och doppa fötterna i vattnet.
Hon lekte där med sin kusin. Det va första gången för honom han va lite blyg och rädd från början. För Nisa va det absolut inga problem hon är så van nu så hon visste direkt vad hon skulle göra. Springa rakt in i vattnet. Men efter en stund så kom han också igång. Han bara sprang farm och tillbaka doppa fötterna i vattnet.  Han va överlycklig!

Sen sist blev det lite bröd till den vackra Svanen. När jag såg svanen kom jag att tänka på SvanPrinsessan gud så många gånger  jag har kollat på den när jag va liten. Vi tog en massa fina bilder som ni ska få se lite nu.
Jobbig dag

Ajj jag kan inte stå på mina fötter. Jag är så trött. Idag är jag trött på riktigt. Jag har bara sovit i 3 timmar strek. Nisa vakna 5 på morgonen.  Sen blev det inte så mycket sömn för min del. Det värsta är att jag hade tvätt idag. Som tur hade jag inte så mycket kläder men jag tvättade gardinerna i sovrummen. Jobbiga gardiner jag tappade dem minns 10 ggr på vägen hem. När jag kom hem kavlade jag upp armarna snabbt för att jag va tvungen att putsa fönstrena innan jag hängde upp gardinerna. Så nu är jag klart med allt jobbiga. Att vara hemma är också en 8 timmars jobb om inte mer. Som tur har jag bara 1 barn som jag behöver springa efter. Desto fler barn i huset desto mer jobb blir det. Jag får vara glad över så som jag har de.
Ska inte tjata om jobb nu. Måste göra mig ordning ska iväg snart till Sätra badet tillsammans med mina syskon. Efter allt det jobbiga ska vi ta de lung och äta lite gott där. Det ska bli skönt.

Men Men Men...

Klockan börjar att bli sent men jag är fortfarande osäker om jag vill sova eller inte. Älskar att kolla på en långfilm innan jag går och lägger mig men men men men jag är så osäker. Jag vill inte sova eller jooo det kanske jag vill eller?!?!
Jag vill inte lägga mig så sent vill vakna tidigt på morgonen men men men men vafan!!!! Shit samma jag ska sitta uppe och äta min KEX choklad. Sen ska jag sitta uppe och kolla på en bra film. Men innan de ska jag in till FACEBOOK! och spela lite spel.


Middag (?)
Ingen riktig middag middag meeeen det var iallafall suuper gott! Det var Summe som stod för middagen idag, hon ville pröva laga "mücver" själv, amatörtur kanske men det var gott! Nu när jag är mätt och belåten så ska jag ta en sväng till mammas gård där hon har odlat lite grejjer.. vet inte riktigt vad. Måste vattna dom lite nu när det är soligt så dem inte torkar. Sen kommer jag troligtvis gå och sitta med mina grannar ute på gården o dricka te o skvallra! Måste njuta av solen när den väl sticker fram genom molnen! Tack o hej leverpastej


Min dag

Jag vaknade av att min telefon ringde. Då va klockan runt 12 tiden. Det va inte mer än Sumpan som ringde. Samma fråga varje mårgon.
- Vad gör du? Vad ska vi göra idag?
Vi kom inte fram till nåt specielt. Jag gick upp från sängen och ringde några samtal där efter började jag att städa huset. Jag är inte helt klar men för att hinna med mina pappersarbeten måste jag skjuta upp städningen och göra mig klar för att springa runt med min papper som jag måste lämna in. Först blir det Försäkringskassan dem har ju verkligen krångel sen där efter blir det banken. Efter banken kommer Sumpan in i bilden HAHA får passa på att handla lite hem när dem har bilen med sig. Men nu är jag redo för att gå ut. Så ser jag ut idag!ZZZZzzzzzzz

Nu är det min tur att sova! Imorgon måste jag upp tidigt! Sov gott gott folt!
ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzz

Sömn

Min dotter har absolut sömn problem. Det har hon haft sen den dan hon föddes. Jag minns när hon bara va några månader. Hon va så kännslig med ljud. Jag vågade knappt gå när hon sov. Bara ett litet ljud så vaknade hon. När det va sov dax för henne så sänkte vi ljudet på TV ´en först sen släckte vi lamporna och bara satt helt stilla på soffan.
Nu är hon inte lika svår som då. Fast hon har fortfarande problem med sömnen. Efter att hon har sovit 2 timmar så vaknar hon och kollar runt. Om jag inte sover så går hon upp från sängen på engång. Som just nu. Klockan är så sent men hon vägrar att sova. Jag har försökt ALLT med hennes sömn men inget har fungerat. Samma sak på morgonen med. När jag vaknar tidigare än henne så brukar jag att försöka smyga ut så hon kan sova lite längre. Jag är shit noga med att inte göra ljud men PAM bara man öppnar dörren så har hon redan vaknat.
- Mamma vart ska du. Jag ska också komma! Ska vi till mina kusiner? Ska vi ut och leka?
Ibland blir jag så trött på att svara på alla hennes frågor för i allt finns det VARFÖR? och försök att förklara något då.
Shhhhhh Nisa Sover

Vårby Badet

Idag har jag grillat i Vårbybadet tillsammans med mina kompisar. Det va så kul men det såg lite fattigt ut. Vi hade glömt att ta med oss halva sakerna men vi klarade oss iallafall. Att ingen har lärt sig att komma i tid! Det måste vara vårt största problem vi säger vi träffas 14:00 alla är på plats efter 1 kanske 2 timmar. Nästan ingen jobbar men ändå så har alla så mycket att göra! Ha Ha Ha!
Nisa fick bada så mycket hon ville. Och det gillar hon verkligen hon kom bara när hon blev törstig och hungrig annars sprang hon runt med sina nya "kompisar" som vi fick fixa till henne. Hon är som sin mamma lite blyg väntar tills någon ska komma till hennes fötter. Mammas lilla flicka! Men nu måste jag tvätta henne och sen lägga henne.


Typisk att det är alltid jag som får ta tag i saker och ting för att det ska bli gjort.
Så söööt hon va hon lekte så fint och gjorde mamma STOLT!

Vårby Badet!

Ute under solen

Såå skönt när solen lyser. Idag har vi planerat igen att träffa alla tjejer fast denna dag ska vi grilla. Nu har vi alla delat upp uppgifterna vem som ska göra vad. Som vanligt är det alltid jag som får sköta köften. Snart kommer alla att komma så jag måste fixa allt jag ska ha med mig och så ska jag sminka mig lite extra idag känns det som. Det va verkligen ett tag sen jag sminkade mig fint.

VARMT!

Ohh Gud så fint väder. Jag kan inte sitta inne. Idag så sov min kompis över vi satt uppe helanatten. Nu sitter vi och bara latar tills alla har kommit så ska vi ut och ta en skööön runda i de vackra och sköna vädret. Jag kan inte sitta inne. Passa på och gör så mycket ni kan ni man vet aldrig hur det blir imorgon!

Slut För Idag!

Nä nu ska jag ta och lägga mig. Ska FÖRSÖÖÖKA att sova. För att imorgon ska det bli en tidig morgon. Ska hem till Sumpan och träffa några gammla kompisar. Det ska bli en skön omväxling. Jag ser framemot imorgon dagen för att jag vet att den inte kommer bli lång tråkig dag. Det är omöjligt att bara sitta o glo med dem tjejerna vi ska träffa imorgon. Aja en bra dag väntar på mig imorgon så alla nära och kära vi SES!

SkorSkorna är från H&M. Jag köpte dem på rea minns inte exat vad dem kostade. För ett tag sen  hade jag beställt  skor från H&M men då hade jag beställt skorna precis i min sko storlek. Men när dem kommer så va dem för trånga. Men efter som jag fick dem precis några dar innan en fest så hade jag inte möjligheten att skicka tillbax dem. Jag hade på mig dem fast min fötter dog. Denna gång så testade jag med en storlek större och det blev perfekt.

MMmmmmm MarabouJag blev så överlycklig när jag såg den här i butiken. Tänkte, äntligen en ny smak och köpte den direkt. Sen kommer jag hem helt uppspelt och visar Summe o säger "TITTA EN NY SMAAK!" och Summe som tydligen redan sett och smakat på den tidigare sa "men Kevser du är alltid så sent ute, den är gammal!" dååå blev jag såå arg och sa " MEN SKIT PÅ DIG DA! då äter jag den själv och du får inte smaka biaaaatch"! Så nu ska jag sitta famför summe och bara njuuuuuuuuta av min jordgubbschoklad och hon ska inte få smaka på min goda kaka :)

..... ...... ...... ...... ....

Nu sitter jag hos min syster och är lite små trött. Jag börjar att vända på dygnen så på dagarna vill jag bara sova och nätterna vill jag bara sitta upp när det är så tyst.
Idag blev jag väckt av min syster för att hon hade lagat frukost och ville att jag skulle komma och äta med dem. Sen frukosten har vi bara spelat Mario Galaxy och inget annta. Men nu börjar jag att bli trött på den. Ska hem och laga lite god mat och sitta i lung o ro.BYE!

lat

Idag är jag för lat för att blogga. Så idag får ni ursäkta mig. Se yaaaaa

Stoppa mig SNÄLLA

Jag har gjort något illa. Jag lovade mig själv att inte göra om de men jag gjorde det iallafall. Okej men nu måste jag sluta att handla kläder jag lovar det är sista sen ska jag inte handla nåt på några veckor. Men snälla kolla så sööööta kläder. Kan man säga nej till detta? Dem passar ju Nisa så fint också. Titta så fina dem är.
Jag har shoppat lite till mig också. Men dem får ni se lite senare.
Ohhhh så bra jag mår!!!

Grill

Så gott med grill. Vi grillade en massa och åt oss mätta. Jag åt för snabbt så jag fick ont i magen. Min store bror fick sköta grillningen som vanligt. Han har blivit mässtare på att grilla. Det blev verkligen en bra dag för min del. Eftersom jag har varit innomhus så många dagar. Nisa hon behövde verkligen detta. Hon va så duktig och lekte med sina kusiner så fint. Och nu sover hon gött hoppas att hon inte vaknar och sover hela natten. Hon är lite dålig med sömnen tyvär. Jag har så ont i huvudet så jag tror jag måste lägga mig och vila. Nu får nu njuta av bilderna från grillen.


Brorsan Grillar


KärlekMin nya jackaaaaaSist men inte minns något absolut måste efter all mat CAY! (te)


Tvätt

Idag va jag i tvättstugan hela dagen och tvätta fult med kläder. Det jobbiga med tvätten är att man måste springa runt helatiden och att man inte kan lämna kläderna och komma hem snabbt. Så man är där runt fem timmar och bara springer.

När vi va i tvätten ringde min bror oss och frågade om vi ville grilla. Jaaa självklart man vill ju inte sitta inne när det är så fint väder ute. Så nu är alla sammlade utanför  vår går. Min bror har satte igång grillen medans mina syskon dukar bordet och jag gör mig redo för maten.


Sjal Modell

Idag lyckades jag att övertala Sumpan om att jag ska få göra en sjal modell på henne. Att göra en sjal modell va inte alls så lätt som jag trode. Det behöver så mycket tid. Jag är så dålig med tid. När jag väl har börjat vill jag bara att det ska ta slut. Men jag ger inte upp förens det blir perfekt. Nu ska jag låte henne göra nåt på mig få se hur det blir. Men så blev Sjalmodellen. Hoppas att ni gillar den.
Snälla ursäkta nålarna.

Tomas Ledin - Sommaren är kortNi har väl inte glömt denna låt. ushh så mycket jag brukade att sjunga den för läääänge sen.
Sommaren är kort det mästa regnar bort......kom igen nu alla!

Sumeyye lagar mat

Idag när Sumeyye kom hade hon hadlat lite kyckling filé och lite gönsaker till de. Hon lagade en kyckling rätt som hon hade lärt sig ifrån en Turkis mat program.
Hon stekte gönsakerna först sen delade hon kycklingarna i två delar. Sen efter fyllde hon stekta görnsakerna i kycklingen och rullade dem och stängde igen dem med tandpetare. Där efter fick dem stekas lite till.
Det va nåt i den stilen om jag inte såg fel. Och jag lagade färsk potatis och risen är ifrån igårdagen.
Det va utmärkt det smakde så gott. Jag råder er om att testa det hemma. Det tar lite tid att laga men det är de värt.Till Nisa

Kolla in legginsen är dem bara inte för söta. Det är spets när jag såg dem kunde jag inte bara låta bli. Jag gjorde ett sånt misstag en gång och jag kunde bara inte göra om de. Nu får vi bara vänta tills vädret blir mycket bättre.
Hello Kitty T- shirt 98kr
Spets leggins 79:50kr
Från H&M

Sooooool
Härligt med lite sol ute. Dagens Outfit!

Shoppat

OMG jag har shoppat igeeeeeeeeeeen. Ska bara ta bilder och lägga ut dem så ska ni få se Värdens sötaste barn kläder. Jag sprang ut utan att äta nåt. Nu är jag vrål hungrig. ska äta mig mätt.

Sov gott

Nu ska jag kolla på en till film. Men villken vet jag ej. Mer om filmen får ni höra imorgon. så detta betyder då att det blir dagens sista inlägg. sitt inte uppe för länge gubbar och gummor. SOV GOTT!!

Kjol i Stan

Minns ni kjolen jag testade för ett bra tag sen. Vet ni vad det är rea på den från 398kr till 98 kr. Jag tyckte inte att kjolen va värd 398kr så jag köpte den aldrig. Häromdagen när jag va i stan såg jag att den hade gått ner till 98kr. Jag köpte inte den nu denna gång heller för att min syster köpte den. Så jag kan ju låna den från henne om jag skulle vela ha på mig den nån dag. Sååååå härlig med så många syskon!

Sjal Modell

Eftersom jag bara sitter så tänkte jag att jag kan göra något roligt. En Sjalmodell. Men det va inte så lätt som jag hade tänkt mig. För att göra en sjalmodell behöver man någons huvud och eftersom att jag bara har min igen så kan jag tyvär inte göra på mig själv. Så jag lånade min brors basketboll. Men det blev för svårt den bara rullade runt. Men jag försökte göra något litet iallfall så att jag kan visa er. Jag har inte så många nålar hemma så jag fick ta dem jag hade. Men strunt i nålarna. jag är inte helt klart jag har bara gjort framsidan på Sjalen hela baksidan står helt kvar. När jag gör baksidan vet jag ej. Men jag ska se om jag hittar någon frivillig som vill låna ut sitt huvud till mig.

Steg 1


Steg 2


Den modellen jag försöker att göra är en modell som man brukar att ha när man går på fester eller bröllop.
Som jag sa tidigare jag är inte helt klar!

....

Tråkiiiig. Jag bara sitter och leker med min dotter. Hon älskar att leka granna. Så hon kommer för att fika varannan min. Hon har plockat fult med kläder i påsar och spelar som om hon har varit ute och shoppat. Man ser ju vem hon tar efter. jag får ta och leka med henne lite till sen får hon bli min jäst och äta lite mat. 

det blir ingen rubrik idag!!!

Revolutionery Road

Nu ska jag äta frukost om man får kalla de frukos. Jag la mig så sent ikväll fast jag inte skulle göra de. Jag bestämde mig för att kolla på en bra film. Det va så längesen jag kollade på amerikanska filmer hade saknat de. Så igår fick det bli
Revolutionery Road. 

Handlig.
Revolutionary Road utspelas i Connecticut under mitten av 50-talet. April och Frank Wheeler är ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn en trevlig förort. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade att de vill ha ut mer av livet än deras medelmåttiga grannar, bestämmer de sig att flytta till Frankrike, där de hoppas få mer utlopp för sina konstnärliga sidor. Baserad på en roman av Richard Yates.

Filmen va inte alls som jag hade väntat mig. Den va så dålig att jag tvingade mig själv att se slut på filmen. Den sög rak av och den får 1 ♥. Det får dem bara för att dem har jobbat för filmen. Absolut inget för handligen
Romantiskt Smink

Kolla så söt hon är som sminkar sig. Så fina poseringar hon ger lite då och då. De romantiska sminket va absolut JAG!. Jag gillade några tips hon gav. Dem kommer jag absolut att testa. För er alla som springer med likadans smink.
 TESTA NÅT NYTTÖgonbrynJag har hört så mycket om att noppa sina ögonbryn med tråd. Men har aldrig vågat att göra de.
Jag är så rädd över mina ögonbryn så jag vågar inte lämmna över dem till någon annans händer. Dem sitter ju i ansiktet också så man vill ju inte gå runt med fula bryn. Men jag ska plocka modet och låta någon som kan noppa mina ögonbryn.

kvällsmys

Nu har vi kollat klart på Ask-i memnu, missade den i torsdags. Och nu ska vi sitta och glufsa i oss en massa gott att äta! Kollar runt på nätet efter någon intressant film som man kan kolla på en sådan här tråkig typisk sverige dag.. någon som har några bra tips?


Går ut nu

Nu ska jag ut till de tråkiga vädret. Vill inte sitta inne och ha de tråkigt. Ska till Coop och handla lite för kvällen. Vet fortfanade inte vad jag ska laga men kommer säker på nåt när jag är där. HejSvejjj

God Morgon

 Idag har jag sovit gott. Jag sov tillsammans med Hira Nur. Vi kramades och gosades under hela kvällen. Hon är så gosig. Hon bara börjar att le direk efter att hon öppnar ögonen. Har bara lust att käka upp henne och bita på hennes tjocka feta lår.

 Dem två sista dagarna har jag sovit för mycket så nu har jag värdens huvudvärk. Jag får skärpa mig och gå upp tidigare. Men det har jag inte alls lust med när det är så tråkigt och grått ute. Shit regn! ska det aldrig ta slut eller.

 Jag hade lovat er att visa de jag hade handlat igår en väska till mig och en jacka till Hira Nur blev det denna gång. Och efter stan blev det en god middag hos syster Z.


Hiras JackaMin Väska


Och den goda Middagen


Super Mario Brows

Sitter med min syster son och kollar i youtube på Wii spel. Jag hittade spelet jag velat ha hur länge som hälst. Den har inte kommit ut ännu men hoppas på att den kommer ut mot julen. Det är liknade som den första Super Mario spelet. Men denna är mycket bättre ser det ut som. Dem har förnyat och lagt till lite mer. Jag ser verkligen framemot spelet...


object width="560" height="340">

Kyckling

Nu är jag hemma efter en kort runda i stan.Det finns så mycket rea men inget specielt. Jag gillar själv inte att handla något till mig på rean men till barnen tycker jag att rean är super. Idag shoppade jag inte så mycket jag måste ta de lungt lite med allt shoppande. Det blev en väska till mig och en jacka till min lilla syster dotter Hira Nur.

Nu sitter vi alla hoss Z. Idag kommer jag att vara här. Hon har lärt sig ett nytt kyckling recept som hon vill laga till oss. Jag hoppas att det går snabbt att laga för jag är DÖ hungrig. Konstigt att hon ville testa den med oss...Undra om hon ska försöka döda oss eller hahaha Skämt o sido hon är en super kock.

Bilderna får ni se senare mot kvällen!!!


Stan...

Nu är jag hoss miss Z and we are going to S to the T.  Nää men vi ska åka till stan och shoppa lite. Fan jag har inga pengar kvar snart. Somebody stop me!!! Vi ses senare. Tjulululuuuu

Dagens Outfit

Nu är jg och Nisa klara för dagen vad vi ska göra får ni veta senare för att vi har bråttom ut!!!

God natt

God natt på er alla. I´m out

Data Nööööörd

Idag har jag bestämt mig för att jag ska sitta framför datan tills jag sommnar framför den.
HA HA HA
Det va så länge sen jag kunde sitta så fritt och i lugn o ro. Detta gör jag bara för att jag inte har kunnat göra detta på ett bra tag. Jag lovar snart kommer jag att sommna har bara sovit några timmar men jag ska försöka att sitta upp till 00:00 iallfall Vi får se hur länge jag klarar av att stå ut....
Wish me luck!


Hiss Eller Diss

Vad tycker du? Är detta Hiss eller Diss? Skulle du köpa byxorna?Pizza på 2 min

 Idag har jag varit för lat för att laga mat. Istället för att stå i köket 1 timma och laga mat så bestämde jag mig för att laga en snabb pizza på 2 min. Denna pizza är Nisas absolut favorit pizza. Idag tycket jag att hon förtjänade en god pizza eftersom hon har varit lite ledsen under hela dagen.
 Jaa hon är lite ledsen över att alla har åk till Turkiet och att hon inte fick följa med. För att muntra upp henne så bestämda jag mig för att göra den snabba pizzan idag.
 Den är super snabb att göra. Smaken känns verkligen som hembakad pizza och att den är lite billigare att göra än att köpa.

Från Lidel


Drip dropp Drip dropp

 Igentligen älskar jag när det regnar. Tycker att det blir sån mysig stämmning hemma. Jag älskar ljudet av regnet när den slår mot fönstret. Jag älskar specielt att gå ute och bli böt under regnet. Men det gäller bara då när jag har bra skor så jag inte blir blöt om fötterna som idag. Det va totalt fel val av mig att ha på mig ballerina skor. Jag va blöt och sur heladagen plus att jag har ont i min STOR tå. 
 
Jag gick enbart till Kungens Kurva för att jag hörde att det fanns mycket mer barn kläder där än vad det fanns i Skärholmen. Jag vill så gärna köpa en Hello Kity tröja till min flicka men det fanns ingen i hennes storlek. Men efter en sväng i Kungens Kurva så valde vi att åka till Skärholmen Centrum iallafall. Ja där blev det ingen tröja men det blev en
T- tröja till Nisa med Hello Kity tryck.

Till NisaOutfit 06/12

Nu ska jag ta en sväng till Kungnes Kurva. Men nej. Nu började det att spö regna. Det va inte alls vad jag hade väntat mig. Som tur ska vi åka med bil men jag tror jag väntar till regnet lugnar ner sig lite. Jag vill så gärna besöka H&M och Ikea idag. Nåja nu ska jag upp och göra min sjal...Så får jag hoppas på att regnet slutar så snart som möjligt

VI VILL HA SOL! VI VILL HA SOL! VI VILL HA SOL!HÄRMAPOR!

Vill bara dela med mig mina känslor med er..

Nu börjar jag blir riktigt med trött och irriterad på härmapor! Ja. just det härmapor! Folk som inte har stil som bara härmar andra för att sen gå runt och spela fina! Det roliga är att det syns så tydligt när en person kopierar(!) någon annans stil.  En annan sak som dom här härmaporna gör är att dom aaaaldrig kan säga "vad fint", utan dom tittar konstigt och sen går dom och köper likadant. Sen så lägger dom en kommentar som "vaaa har du/hon också en sån kjol".
Det är liksom inte alls svårt att se vilka som härmar vem.. snart kommer alla se klonade ut om ni fortsätter härmas! Så gör er själva och resten av världen en tjänst och sluta vara härmapor!! Skaffa er en egen stil bitchezzzzz


Packning

Packning pågår se sent under kvällen. Imorgon är det sista dagen sen åker alla. Alla förutom jag =( I år kommer min semster att vara i Sverige. Istället för att sitta och ha de tråkigt för mig själv får jag hitta på något tillsammans med dem som är kvar i Sverige. Jag hoppas att vädret blir fint så vi också kan åka runt lite olika städer och ha de kul. Min planer under sommaren är att åka till

* Göteborg - Liseberg

* Skara Sommarland

* Kålmården

Det är dem 3 ställen jag absolut vill åka under sommaren. Vi får se hur det går. Men jag ser fram emot sommaren.

KålmårdenSkara Sommarland
Shoppat Loss

Jag sprang ner till Skärholmen Centrum en snabbis för att jag hörde att det va rea i MQ. Hittade ingen specielt där man det blev några överdelar jag behövde. Det jag har önskat mig dem senaste dagarna har alltid uppfylts. Kanske borde önska något stort?
Idag köpte jag 4 tröjor och en sjal. Ena tröjan fick min lilla syster som ska åka till Turkiet plus att hon slutar 6:an så det fick bli hennes lilla present. Ja nu är man ju överlycklig för 3 tröjor. Vad shopping kan göra med människor.


Tröja H&M


Tröja Top Shop


Tröja GinaTricotSjal Vila


Hande Yener - HayrolaSommarens nya hitt i Turkiet. Gillar hennes nya video klip. Det är verkligen hennes stil och hon har kunnat visa det helt med denna videon.

Dagens Outfit

Som jag sa tidigare har jag inte planerat något för denna dagen. Min lilla syster hade köpt en kjol till mig för ett bra tag sen. Men det tog ett bra tag innan jag fick den också. Igår hämtade hon kjolen tack GUD. Så idag passade jag på att ha på mig den. Super skön kjol. Jag som stog och tjatade över att det var så svårt att hitta jenas kjolar....Men så vad det visst inte man måste nog gå runt och kolla lite mer ordenkligt så hittar man säkert något. Dem senaste veckorna har jag köpt en massa kjolar och det är jag nöjd över. Nu behöver jag inte kjolar mer. Jag behöver överdelar fina blommiga sommriga tunna tröjor till sommaren.
*SUR*

Här sitter man och fixar sin Cv och allt. Sen så fungerar in Arbetsförmedlingesn hemsida. Ja sur blir man men finns inte så mycket att göra åt saken. Jahaaappp då får man ju surfa lite....


Söka Jobb

Nu sitter jag hemma i lugn och ro. Hel för mig själv. Måste passa på att söka lite jobb under tiden jag har tid att sitta framför datan. Är så dålig med jobb. Måste börja att skärpa mig. Om det inte blir jobb snart så måste det absolut bli skola annars kommer jag hänga mig själv. Nää inte hänga mig men det måste bara hända nåt. Jag är trött på att bara sitta hemma och städa varjedag. Måste börjat att ändra på saker och ting. Nu när jag har börjat på nåt nytt.

Har inte ni några bra jobb ansökan ni får gärna skicka in till min mail. Jag lovar att dem kommer vara till nytta.

Jobbig Dag

Idag har vi haft en massa kalabalik i huset. Har inte ens hunnit med att lyfta ögonen från barnen. Eftersom att vi är så många syskon så kan ni bara tänka hur många vi blir när vi alla sammlas med barnen också. Barnen är så bortskämda så man kan ju inte förklara något för dem. Dem gör bara vad dem själva vill. Men nu har alla gått hem för att sova men imorgon morgon kommer alla att vara på plats igen så kommer det att vara tills på Torsdag. Jaa då åker mina föreldrar på semseter. Sen kommer vi inte att kunna se dem på några månader. Så just därför så måste vi alla spendera så mycket tid med dem som möjligt......Kommer att sakna min maaammmiiiii så mycket..=(

Ringggg Ringggg

Nu har min mobil ringt non STOP! Vi har fått besök och dem behöver mig där. Jag vet Jag vet jag är den nya kändisen i stan så alla vill ha mig. Så nu är jag mätt och belåten så jag ska ta och rulla hemmåt.
När vi ses igen är ett frågetecken men snart......Puss o hej!

KolbastiKolbasti Turkiets nya dans som kommer ifrån Trabzon. Dansen ser lite svår ut men när man väl börjar skutta runt så blir det mycket roligare. Vart man än går så hör man kolbasti musiken alla dansar kolbasti. Själv gillar jag att dansa men när det gäller kolbasti tycker jag om att kolla på när någon bra kan dansa. Men för er skull så ska jag skutta runt lite
KOM igen nu alla nu KÖÖÖÖÖR VIIIIII............

Mario

Nu sitter jag hos min syster och passar barnen medans hon är ute och springer några ärende. Jag kom frivilligt när jag hörde att dem hade köpt Paper Mario.
Det går inte att lämna barnen själva. Innan jag han skriva 2 rader hade det redan hunnit med att riva ner hela rummet.
Jag försökte att spela lite men den va inte lika rolig som Super Mario. Så mycket vi brukade spela när vi va små. Jag spelar fortfarande men jag försöker att inte visa att jag är en mario nörd. 
Just nu är min fovorit spel Mario Kart.  Nää nu tycker jag att jag borde lära barnen att spela spel....H&M SALE
Hitta några fina plagg från H&M Sale. Har själv beställt lite kläder. Får passa på nu när det är så billigt. det tar slut snabbt så snabba er på.

Turklere!!!

 

Herkez oynamasini bilir ama Gaffur gibi ASLA!

Hemma nu!!!!

Nu är jag hemma. Det är så kallt ute ska börja nästan att ha på mig min vinter jacka. Ska inte sitta upp för länge ska lägga lilla sötnosen och där efter ska jag ta en lång bad sen där efter direkt in till min sköna säng. Så natti natti på er redan nu.....Sov gott.....

 ♥ SjalStar♥

OutFit

Nu är jag klart. det blev inte som jag planerat. Tappade lusten för kläderna när jag såg att min kjol låg i tvätten. Så nu har jag valt nåt snabbt för att jag är för sen. Så nu har jag på mig detta.

Gammal Tröja från H&M som jag tog från min syster Z Och mina vanliga svarta jeans.

HemmaFruar Möts

En lördag borde ingen sitta hemma. Alla borde passa på att gå ut med sin familj göra nåt kul eller träffa nära och kära. En lördag borde ingen sitta hemma och deppa. Upp och hoppa ni alla som inte har planerat nåt. Ta din mamma, pappa, kompis vem det nu kan vara och gör något. Ni som vill ta det lungt gör det en Söndag. Söndagar är så långa och tråkiga.

Själv ska jag och några hemmafruar träffas och ta en fika. När hemmafruar träffas så brukar rykten gå snabbt. Husen städas maten lagas Tet blir klart innan vi kommer och en massa goda bullar bakas.
VARFÖR? för att vi som kommer på besök kommer att betygsätta allt från topp till tå. Detta talas inte högt men allt finns i minnet. Varje ögonkontakt betyder något. Om inget av detta är gjort så är det bara MINUS! Detta gäller för alla hembesök som görs.

Nu ska jag göra mig fin för dagen. Vad jag kommer att ha får ni se senare.KLAAAAR!

Nu har jag städat hela huset och är KLAR! Åååå skönt nu är huset rent och funt plust att det är helt tomt det är bara jag hemma nu. Måste njuta av tiden. Vi är så många hemma så det är så sällan man har sån tur att sitta hemma själv.
Skickade iväg Nisa till gården med hennes kusiner och kompisar. Dem sitter ute i sandlådan och leker och här sitter jag framför datan samtidigt som jag kollar ut från fönstret lite då och då så att dem inte käkar upp varandra. Barn dem har så svårt att dela med sig specielt Nisa. Under tiden dem är ute ska jag bara ta de lungt. Senare mot kvällen får vi se vad som händer....Hos Z

Nu sitter jag hos syrran Z. Hade så tråkigt hemma så jag sprang bara för bi för att se vad dem gjorde. När jag kom såg en massa gott att äta. Snålisen har bakat Cup Cakes utan att ropa på oss. Hon satt och åt för sig själv när jag kom. Jag kännde att det va nåt fel i luften det va därför den drog mig hit. Jaa nu sitter vi och äter tillsammans hoppas ingen annan känner till den konstiga luften.Huvudvärk

Njaa min dag blev ju inte alls som jag planerat. Det blev absolut ingen runda i skärholmen centrum med mamma iallfall. Men resten som städning och matlagning fick jag fixat innan jag fick en rejääääl huvudvärk.
Har legat i sängen ett tag nu och bara tagit det lugnt. Men kände att jag bara snabbt ska uppdatera bloggen så ska jag fortsätta ta det lugnt ett tag till. Finns ju inte så mycket att göra heller för den delen.
Här får ni en bild från omskärelsefesten då jag fick vara kamera"kvinna" ett tag..


(Jag va trött.. hehehe)


Tråkigt Väder

Nu har jag vaknat och inte gjort mycket. Idag va mamma så snäll så hon städade mitt rum. Vi ( Jag och Mamma) funderar på vad vi kan göra idag med det värkar som om vi bara kommer att sitta hemma. Idag får det bli så kan inte hitta på nåt varje dag heller. Får sitta hemma och ta de lungt. 
Hör mamma prata i Telefon men hon har ju planerat en massa utan mig. Jahapp nu känner man ju sig en aning dissad. 
Näää nu fick mamma skuldkänslor hon frågar om jag vill följa med henne till Centrum. Jaaa Jag kan ju inte tacka nej till de. Bra nu vet jag vad jag ska göra iallfall ska ta en runda i Centrum tillsammans med mamma och lämna barnen till min Kära stora syster som har blivit min granne. Ibland får man ju ta och utnyytja situationen.  

Hemma!

Nu är jag hemma igen tänkte bara blogga snabbt innan jag lägger mig, dagen slutade hos summe. Kollade på Kurtlar Vadisi Pusu hemma hos henne. Jag och Z mutade Emine så hon skulle ta hand om barnen idag så vi får titta på serien i lugn och ro för engångs skull! Och det fick vi! Summe bjöd på en massa gott men godiset paxade Yasir för! Så vi fick nöja oss med choklad och chips :) 

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker han är snygg eller inte.... men nått är han ialla fall! Men troligtvis så är det mest rollen han spelar som gör honom till det jag inte är säker på att jag tycker...God Natt på er!

Dagens outfit

Nu är jag klar för att gå hem till min Farmor och Farfar. Så ser jag ut idag SVART/VIT!


H&M

Idag hämtade jag ut kläderna jag hade beställt från H&M för ett bra tag sen. Jag fick påminnelse till min mobil idag hade totalt glömt bort kläderna. Hade köp en klänning till mig själv men den blev en besvikelse. Den va inte alls som jag hade väntat mig. Men Nisas kläder va ju super söta. Hon satte på sig sina kläder på engång. Nu är hon rosa från topp till tå.

Näää nu börjar magen kurra måste äta lite snabbt och springa ut snabbt innan det börjar regna igen!!!!

Fyy idag fassnade jag i hissen tillsammans med Nisa ussshhhh det hade jag aldrig gjort tidigare. Måste säga att jag blev en aning rädd. Trode nästan att hissen skulle rammla ner eller nåt. Jag höll in kanppen i 10 sec så att jag kunde medela om att jag hade fassnat med det tog ju typ 5 min innan någon svarade. Men efter det så åkte hissen aoutomatiskt ner till våning 0. Så jag fick bära upp vagnen 3 våningar. Nu blir det ingen hiss på några dagar tror jag....ELLER??? Nää jag är för lat för att gå upp trapporna så jag kommer säkert åka hiss igen.Katt med vingar?!?!

En katt med vingar hittad i Turkiet, ingen stor surprise att de just skulle vara Turkiet den hittades i, allt skumt upptäcks konstigt nog i just Turkiet.....!! Efter lite research i internet så hittade jag lite fakta om katterna med "vingar" (det var inte bara i turkiet dom fanns). De vingliknande utväxterna på ryggen består tydligen av brosk och ben, katterna kan självklart inte flyga men man vet inte varför katterna har fått dom här utväxterna men forskare tror att det är någon slags genetisk manipulation... Lite läskigt är det ialla fall! Vad mer ska vi se i våra dagar..


jeans kjol

Summe ringde nyss och sa att hon köpt en kjol till mig :) härligt med syskon! Hon hade köpt en likadan till sig själv tidigare och jag tyckte om den så mycket så hon hade köpt en likadan till mig. Men den är hos henne hon ska sy om den så som hon sydde om sin egen. Den är egentligen en kortmodell jeanskjol men hon hade köpt den lite större så den blir längre, men då blir den föör bred och då blir de inte snyggt. Men nu ska hon ialla fall sy om den sen så ska jag få den :D (hoppas ni förstod vad jag menade blev lite krångligt;) )

sneak peak på kjolen innan den blir omsydd av Summe;


frukost

ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg är såååååååååååååå trött på ägg!! Nisa vill ha ägg vaaarje morgon! Men idag så fick hon 2 ägg gulor, hon äter bara äggvitan ialla fall men det betyder väl tur eller nått??

Imorgon åker farmor och farfar till Turkiet så idag ska jag dit med la familia, men innan det ska jag och Z gå förbi Svenska Bostäder och bestämma vilka tapeter dom ska göra till Z´s lägenhet.

Det är så tråkigt väder man har inte lust att göra någonting vill bara sitta hemma och sova hela dagen! Det var längesen jag inte hade något att göra en hel dag, då kunda man bara sitta hemma och dega hela dagarna, skönt! Nää nu måste jag upp och börja städa innan jag får utskällning av mamma! Tack o hej leverpastejsluuut..

Är helt slut! De har varit så mycket spring hela dagen, nu pustar jag ut lite framför datorn. Eller försöker pusta ut rättare sagt, Nisa står gapandes brevid men har lärt mig att ignorera hennes skrik.
Det va en lyckad present till pappa, första gången han blev riktigt nöjd av en present han fått, så de va ialla fall skönt!

Sitter nu o smaskar i mig lakritsgodis (rea i coop till er som blir sugna!) Alltid när det finns mycket av något gott hemma så betyder det 99,99% att det är rea på varan någonstans i Skäris hehe. Aja gott folk nu ska jag ta krypa in i säng och försöka sova! NATTI NATTI


Här är en bild på mobilen pappa fick;


snabbis..

Bloggar en snabbis, håller på lagar middag och tårta till efterrätt! Skickade iväg Nisa med mamma till Nadia´s studentfest. Skönt o få lite peace of mind, lite svårt med Z´s snorungar men men...
Va i centrum en sväng och handlade lite småsaker som fattades, träffade på Samira. Det va länge sen, det är så kul att träffa gamla kompisar som man inte sett på länge. Blev påminnd av min barndom när jag såg henne, tiden går så fort! Aja nu ska jag fortsätta med maten puss o kram tusen barn!


Grattis Pappa

Idag fyller pappa år GRATTIS!!!! *IYI KI VARSIN*  I Love You! Vi har planerat en rolig kväll fast det ska bli en överasskning till honom. Vi har samlat ihop lite pengar och köt en present till honom (en mobiltelefon). Hoppas han tycker om den! Vi ska laga en gooood middag också men vi har inte lyckats komma överens om vad vi ska laga, ena säger kyckling andra säger fisk! Demokrati behövs! Vi får rösta! Men en tårta ska det absolut bli!

The Twilight Saga - New Moon

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD
.

Ser framemot filmen Specielt Jacob!!!!

2009/06/02

Idag är jag så trött så jag kommer sitta hemma och bara slappa sen senare ska jag besöka min storesyster hon har ju flyttat så nära oss nu så hon lär nog se mig mycket oftare.
Min Svåger ha plånboken full med pengar nu så han får ta och bjuda mig på lite mat tycker jag.
Sak samma så ser jag ut idag....


Fyndat

Igår va det fullt upp med flytten. Vi började tidigt på mårgonen och slutade sent på kvällen. Men fortfarande är det inte klart. Jag trode aldrig att min storesyster hade så mycket kläder. Så mycket som hon hade i sitt skåp hade hon i sin källare med. Hon visade några kläder hon ville slänga hon hade knapt andvänt dem 2 ggr. Så jag passade på att ta några sommar plagg. Samtidigt så hittade jag en massa fina väskor som hon inte ens har andvänt. Varför köper man så mycket när man inte ens andvänder dem man har hemma. Jag tycker att det är så dumt att ha 10 olika väskor hemma och fortfarande vilja köpa nya.

Igår va det så varmt ute så jag passade på att ha på mig kläderna och väskan jag tog från min syster.
Igår gick man runt med linne kläder och solglasögon och idag sitter man och fryser funderar nästan om man borde ha på sig sin vinterjacka.

Detta va under packningen. Jag hittade lite sommar väskor.


Detta blev Igår dagens fynd


Så såg jag ut igår efter att jag hade fyndat klart.


RSS 2.0