Sov gott

Sov gott ALLA!

dhjvcfsdkfjhsdjk

Nu sitter jag hemma själv och ska bara ta de lungt. Efter en hel del snack så behöver jag vila hjärnan lite. Nu ska jag sitta och läsa lite, och hoppas på att jag får lite insperationer och lite tips om mode. och självklart njuta av min choklad heeeeeeeeeelt för mig själv. FAN VAD SKÖNT!



Svart/Vit

Jag fick precis ett samtal av min syster. Jag ska få gäster. Efter som min hem telefon inte fungerar får alla ringa henne eller min mobil för att nå mig. Men nu sitter jag här och väntar på att dem ska komma. har kokat upp lite te. Vi kommer bara att sitta och fika inte mer än så.
Jag tog på mig mitt nya skärp på en gång jag bara blev helt kär i den när jag såg den. Min lilla sysyer Sumpan brukar alltid säga.
När du hittar nåt tänk ordentligt om du verkligen behöver det eller vad kan jag andvända den med.
När jag såg skärpet blev jag kär och kom o tänka på alla mina kläder den skulle passa. Jag älskar svart vitt!

Skärp MQ



Gina Tricot


För mina gråa ögonbryn :S



Centrum

Im Back. Jag gick till Skärholmen Centrum tillsammans med min Big sis Z. Vi gick runt lite ville köpa en klocka till mig själv men hittade tyvär inget. Men det blev lite andra saker till mig. Fast dem får ni se när jag har tagit bild på dem. Just nu är jag så hungrig så jag måste äta nå snabbt snabbt snabbt innan jag svimmar eller nåt.



Säng

Jag måste köpa en ny säng till Nisa. Jag har kollat runt i en massa affärer men har inte kunnat hitta den jag verkligen vill ha. Antingen är den för dyr eller för ful. Jag gick in till Mios hemsida för att kolla jag vet att dem brukar ha några barnsängar. Jag har nu hittat en som jag har fastnat för men jag är lite fundersam över priset. Men under helgen ska jag ta och gå till mio o sen dem med mina egna ögon. Om den ser bra ut så kommer jag nog att köpa den Insallah. Jag vill köpa en säng som kommer att hålla minns i 10 år. Just därför så gillar jag Mios kvalite, Möblerna där är verkligen stabila. Tror att det kommer bli denna säng.




Mio- Rainbow Pris 2.150kr

Städar

Idag vaknade jag klockan 07. Helt konstigt jag kunde inte sommna om så jag vände och vred mig i sängen runt en timma. Jag kände att det va ingen mening med att ligga kvar jag har hur mycket saker som helst att göra. För på Måndag kommer min kära lille bror och lille syster. Jag måste städa rent huset och göra lite ändringar. Nu har jag städat undan lite hyllor släng en massa massa papper som inte behövs. Nu ska jag börja med att rensa lite kläder och det kommer ta tid. Men jag har hela helgen på mig det kommer säkert att gå bra. Nu ska jag vidare till mitt kära jobb


....

God natt på er alla Sov gott dröm sött

Nisa My Girl

Nu har jag och Nisa kommit hem efter att vi va ute i gården en stund. Jag är så stolt över min dotter. Hon leker så fint och gör inte mamma ledsen ett dugg. Bara för att jag har skrivit ner de nu kommer hon säkert vara as jobbig. Men när vi kom hem fick hon gå raka vägen in till badrummet för att ta ett bad. Hela hon är sand efter att ha lekt i sandlådan med barnen.
Det är omöjligt att fixa värmen för henne antingen är det för varmt eller för kallt. När hon är tyst en stund så måste man vara lite misstänksam för då gör hon nåt hon inte får som just nu. Hon har hällt ut hennes halva shampo flaska för att hon vill bli extra ren säger hon. Hon tycker nu att hon luktar som en blomma. Hon får leka en liten stund till sen får jag tvätta henne och sätta på henne hennes pyjamas och läsa en saga som jag själv hittar på. Jag hinner aldrig berätta hela sagan tack vare hennes alla VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR?!?! Blir helt galen. Jepp nu skriker hon
- Mamma det finns tvål över allt!
Dax att ta ut henne tror jag.




Nisas och Mammas mästerverk

Rinkeby Branden




Jag är helt stum och vet inte alls vad man kan säga efter en sådann händelse. Jag är verkligen ledsen att dem har fått uppleva något så hemst. Jag ryser i hela kroppen av att bara se en hel familj ligga där. =(
( Mekanlari Cennet olsun )


Vill ha

  



 



Inte rubrik igen!

Jag är heeeeeelt slut. Jag gick ut för att kopiera några papper men det va inte så lätt som det låter. Det va Krig ute folket bråkar om att få kopiera två blad papper. Jag trängde mig imellan mycket smidigt och han kopiera min 28 papper medans dem tjatatde över vem som stog före. Jag va med Nisa kunde inte vänta på dem. Nisa är inte heller den simidigaste personen att gå ut med hon vägrar att hjälpa till med att bara bära hennes hjälm. Jag gick ut strax över 10 och kom hem nu.
Innan jag kom hem gick jag för bi H&M snabbt för att byta en av hennes jeans byxor. Jag hade köpt fel storlek hon ska börja att ha 110 nu så stor hon har blivit. Tiden går snabbt. Men nu passar dem prefect!




Stuprör Jeans H&M 149kr



Jeans Leggins H&M 149kr

Sjal



Det här är den senaste Sjalen jag köpte från H&M 98kr
Dem har fått in en heldel med fina sjalar. Mitt nästa köpt kommer att bli den Sjalen som är under.
Den koster också 98 kr.


Im Up

Nu är jag vaken och redan klar för dagen. Inte för att jag har så mycket tt göra men idag blev det bara så. jag la mig så tidigt för att jag hade fått min migrän ojj ojjj ojjj då är jag inte på humör. Men nu är jag frisk tack GUD! Lite senare under dagen ska jag sitta barnvakt åt min syster Z barn. Jag funderar vad jag kan göra med dem. Kommer inte på nåt bätre en att sitta ute i gården med dem.
Men ohhhh jag har glömt att äta frukost det måste jag ju göra. Nu får jag ta och fixa nåt att äta. Igentligen känner jag inte att jag är hungrig men men det sägs att man ska vara mät när man går ut hemmifrån. Annars blir man sukten på allt man ser.

Varfööör Varföööör?!?!

Varför ska jag alltid känna mig så stressad över att behöva blogga flera gånger om dagen. När jag inte skriver ett inlägg så tänker jag på min blogg hela dagen. Jag skriver inte med flit för att jag ska kunna glömma av de jag vill inte vara för beronde av min sida.
Nu när jag sitter här och försöker att skriva nåt fint efter flera dagar så blir jag bombaderad av min syster Z från msn. Jaaa gumman jag vet vi ska tvätta mycket myckel kläder. Nu har hon slutat att skriva men nu har min dotter vaknat måste springa till henne varjegång hon vaknar för att hon måste kramas innan hon går upp från sängen.
Mycket att göra som ni ser jag önska att jag kunde dela mig i 2 men tyvär.
Näää inte ett ord om min dotter hon är en Ängel!!


Igår

Igår va jag fullt upptagen. Jag va inte hemma alls. Jag vaknade gjorde mig i ordning och gick upp till min bror för att hälsa på. Efter att jag satt där tillsammans med Sumpan i några timmar så gick vi ner till Skärholmen Centrum för att täffa vår kusin. Hon ville färga håret så hon ville ha lite hjälp från mästaren JAG så klart. Vi köpte hårfärgen och gick raka vägen hem till henne. Jag va lite orolig över att det inte skulle bli bra och för att hon inte skulle bli nöjd men reslutatet blev Super duper bra. Jag och Sumpan blev lite avis så vi bestämde oss för att färga håret vi med. Det va meningen att vi skulle göra det idag. Men ingen av oss kan komma överens om att vem som ska gå och köpa färgen. Vi bägge två är för lata för att gå ut. Så det får bli en annan dag antar jag.
Nu kommer jag bara att vara hemma och spela spel antagligen i Facebook som vanligt..... 

Thai

Idag träffade jag Sumpan i Centrum för att gå runt lite. Vi hade absolut ingen lust med att springa runt idag så vi satt och fikade lite prata en massa shit som vanligt. När vi va klara med all shit så gick vi till Coop som vanligt. Denna gång bestämde jag för att göra Thai mat. det är verkligen gott. Jag lagade maten ända problemet va att jag hade kokat ägg nudlarna lite för mycket men det smakade super gott. Jag börja äta lite sakta för att njuta av maten jag blev lite störd av Sumpans dotter när hon kollade på mig lite. men jag fatta att hon inte va sukten på min mat. Hon SKET! Hon hade lyft ena benet på bordet och luftade rumpan åt mitt håll. Hon hade skitit så mycket så att det hade kommit ut på hennes stol. Ohhh så illa jag mådde nästan så att jag höll på att tappa mat lusten. Asså allvar jag va shit hungrig hade inte ens ätit frukost.

Nu ska vi plocka fram lite gott och smått ska kolla på en Turkisk serie som vanligt. vi seeeees.



Davut Guloglu - Kopalim Bari



Yaptigin is bu mu yani!

Tröja

Äntligen har jag hittat 2 tröjor som skulle passa Nisa perfect. När jag såg dem här två tröjorna så påmminde dem lite av mina tröjor som jag hade när jag va liten. Dem är verkligen året om tröjor för mig. Dem ligger längst upp i min önske lista för Nisa. Dem måste hon absolut att ha specielt nu när hon ska börja dagis.



Oväntat Besök

Idag gick jag ut till parken som vanligt. Men när jag kom hem så va de någon som väntade utanför min dörr. När jag såg mannen med hel svarta kläder blev jag så rädd att jag tog tag i Nisa och va på väg att vända tillbaka. men det va ingen främmling det va min kära Morbror som hade kommit för bi för att kolla till hur jag hade de.
Han kom in och jag kockade upp lite te på engång och börja prata om lite dittan och dattan. Sen får jag höra att två av mina morbröders söner har åkt till Arlanda för att hämta upp deras bror som hade kommit från Turkiet. Då kännde jag att jag absolut måste laga lite mat och bjuda dem. Så alla började broppa in en efter en. Vi satt och åt lite mat sen så hade alla så bråttom för att gå hem. Det blev inte så mycket shitsnacka som jag hade väntata mig. Men för mig var det absolut en lyckad dag. Kul att se alla på engång det är inte alltid man gör de.


Gina Tricot

Äntligen klart med all som skulle göras. Nu känns det verkligen super skönt! Idag gick jag runt lite i Skärholmen Cantrum tillsammans med min dotter Nisa. Jag vet inte vad det är men varje gång vi kommer till Gina Tricot så blir hon helt galen och hon vill inte att vi ska gå in dit. Oftas när jag är med henne så brukar jag undvika att gå in dit. Men idag ville jag verkligen bara gå in och kolla det va så länge sen jag va där. Då kom vi överens om att hon får sitta på en stol och vänta på mig medans jag går runt snabbt. Det funkade för henne. Det va tur att jag gick in hittade en fin klänning som jag kan ha med mina Jeans legging som jag hade köpt för ett bra tag sen.



Bak

Gina Tricot 149 kr

Pappers Arbeten

Nu är jag så STOLT över mig själv. Jag vaknade tidigt tidigt på morgonen och fyllde i alla mina papper som behövdes att skickas. Den senaste tiden får jag så mycket pappers jobb. På grund av de har jag nu lärt mig hur man fyller i i själva blanketterna. Innan tyckte jag att det va så jobbiga och bad om hjälp från min syster Z för det gör nog hela tjocka släkten. Folk har bott här i flera flera år men ändå så kan dem inte fylla i sina papper själva. Fattar inte hur det kommer sig.
 Nu när allt är klart måste med allt så det är bara att sätta på sig skorna och springa ut.....

Color ON

Som sagt så brukar jag ju läsa andra bloggar och idag när jag bläddrade igenom Stina- Lee´s så såg jag ett inlägg om ColorON smink (ögonskugga).
Det är alltså en ögonskugga som redan är färdig på en bit papper som man klistrar fast på ögonlocket trycker och stryker lite med handen drar bort pappret och voilaaaa du har en färdig ögonskugga på ögonlocket. Det säljs just nu i Amerika.

Nu vet jag inte hur det verkligen ser ut när det e klart men på bilderna nedan får ni se en glimt på 2 olika modeller som dom har. Det finns mååååånga fler i olika nyanser.
Jag som oftast kör med ögonskugga istället för bara eyeliner gillade verkligen det här. Speciellt ibland då man har bråttom och ska iväg till tjejerna och vill se upp piffad ut. Nu är ju dom här bilderna riktigtttt retuscherade iförsig men på ett ungefäääär så har man en ögonskugga som denna riktigt nice!



(Om jag måste vara ärlig så tror jag verkligen inte det kommer se så här bra ut när man själv gör).
Vad tycker ni något som borde komma hit till Sverige kanske?

Sjalstar

Idag har jag absolut inte gjort något nytt. jag har som vanligt varit hemma tvättat gåt ut till parken och sen kommit hem igen. Som ni ser så händer det inte mycket i mitt liv just nu. Men detta kallar jag en super semester måste jag säga. Ibland så kan jag bara glömma av villken dag det är. Denn kännslan har jag saknat. Jag känner mig fri och inte stressad alls. Men detta roliga måste få sitt slut snart känner jag. För jag vill värkligen börja skolan känna mig lite upptagen. Snart lite kvar 10 Augusti då gäller de!




Det här är Nisa och Yusse dem va så söta dem gick hand i hand hela vägen hem!

Ute

Kom hem nys till min syster för att lämmna Yusse Z son. Hade honom under dagen. Men nu ska vi ut igen för att handla lite. Det va visserligen REA på vijcdi cola!!! Jag ska gå nu till lidel med min mammas kära kärra och köpa en masssssaaaa falsk Cola hehe vi seeeees


Mobbad

Tråååååkiiiiiiiiggggggggg!!! Jag bara sitter och kollar på gammla bilder. Jag har städat klart hela huset och nu har jag inget för mig. Ufff att det kan vara så tråkigt ibland jag bara ser framemot Augusti för då kommer det att börja hända grejjer....Men aja jag tar och går ut da vad annars kan jag göra en sån tråkig dag.







Bilder från denna sommar..Dem bjuder jag på!

Städar

Idag när jag vaknade va det meningen att jag skulle städa huset snabbt och göra mig iordning för att gå ut och skicka några papper sen där efter kanske handla lite hem. Men tyvär så blev det inte så som jag hade planerat. Själva städningen börja helt plötslig att bli stor städning. Nu kan jag bara inte lämmna ifrån mig allt och gå ut. Det har blivit värsta röra nu här hemma. Jag får inte fassna farmför datan annars kommer ingenting bli klart. Måste skynda mig!

Just me

Nu sitter jag hos min syster Z. Hon ropade på mig till frukost. Hon hade lagat lite smått och gått. Jag tänkte att jag då kunde bjuda henne på middag fast hos henne. Jag gick ner till IC snabbt och handlade lite tackos och kom hem, Nu snart ska vi börja fixa de goda och börja äta. Jag är verkligen hungrig tiden har gått så snabbt idag känns det som. Nä nu ska jag börja med att tvätta händerna sen ska jag in till köket....

jag



Nu har jag vaknat efter bara några timmar sömmn. Nisa kollar på Tv (Yumurcak TV) Och jag självklart sitter jag framför datan och inte gör ett shit. Men jag måste upp ska ringa runt lite sen får jag se vad tiden visar.

Hemma

Nu har jag varit hemma ett bra tag efter Ikea rundan. Jag va så trött så jag slängde mig på soffan direkt när jag kom in. Jag har legat på soffan tills nu och kollat lite på tv. Jag hatar att gå runt affärer när det finns så mycket folk. Det känns så jobbigt men kan inte ens köra vagnen i lugn o ro. Det va helt full proppat i Ikea. Det som är bra att man kan lämna in barnen till Lekstugan för 1 timma helt gratis och bara kunna äta billig pizza på vägen ut. För det gjorde vi, Vi lämnade in Nisa med 2 av hennes kusiner och gick runt Ikea i 1 timma. För att kunna gå runt hela Ikea är 1 timma absolut för lite men idag fick det räcka för oss. Jag handla inte mycket. I min önskelista fanns det te koppar från ikea för 99 kr så jag passade på att köpa dem nu när det va rea på dem.
Jag trode att vi skulle kunna gå runt Kungens Kurva lite mer idag men det blir så svårt när man har så många barn. Det blev inte så som jag hade tänkt mig men kul va det iallfall.....




Dagens Outfit

Lite sent men.. Har varit i Ikea e heeeeelt slut kommer mer lite senare






Ikea - Evimizin herseyi Ikeaaaa

Nu är det inte så mycket kvar till 13:00 Måste upp och fixa mig lite. Jag ska till Ikea med mina kusin vitamin!
Vi får se om vi hittar nåt hon gillar. Hon ville ha hjälp med lilte gardiner.
Jag har sånn träningsvärk efter igår dagens badminton vet inte hur jag ska klara av att gå runt hela Ikea...

Utkast: Var som ...

Var som sagt i Hågelby idag de va mysigt fast vi inte gick runt parken idag heller.. men eftersom vi kom dit lite tidigare än förra gången så hann vi se lite av djuren iallafall. Och så hann barnen åka i bilarna ganska mycket, bilarna kostar ju egentligen 10kr per tur men ena bilen hade väl något glapp eller nått så man kunde åka för 50öre! Så vi plockade ihop alla 50öringar vi hade, och gissa om de blev många! Så barnen åkte typ nonstop i 2 timmar, och det betyder att vi fick sitta i lugn och ro i ca 2 timmar. Så vi passade på att dricka te och snacka lite skit som vanligt.. det var skönt!

Här är lite bilder;








Nu har jag ÄNTLIGEN fått Nisa att somna och summe sin dotter.. så nu ska vi sitta lite och njuta av tystnaden. Imorron blir det Ikea med mina grannar sen så får vi se vart dagen slutar!  Ha de gött

Outfit

Nu är jag klar med att och ska springa ut innan jag blir sen och alla börjar att gapa och skrika. Fan av all stress har jag glömt att äta frukost men sak samma vi kommer grilla lite KÖRV idag då det ska bli gott. Nu går jag vi ses senare.....




Hej Hej

Hej!

Nu har jag vaknat för att fixa iordning lite grejjer för idag ska vi till Hågelby Parken. Jag sa till er ni kommer se mig där lite oftare. Igår hörde jag att det skulle vara varmt idag för sista gången sen där efter att det skulle börja regna igen. Då fick jag panik. Då bestämde vi oss syskonen för att åka till Hågelby Parken och sitta där hela dagen. För sist vi gick dit så hade vi det verkligen trevligt men vi hann inte gå runt parken så jätte mycket. Denna gång ska vi försöka gå runt och kolla va de har o så. Nu måste jag sätta fart vi bestämde oss för att vara där klockan 13:00 hatar att vänta så. Jag måste springa ner till Centrum en snabbis och handla lite ohhhh jag vet inte ens vad jag ska ha på mig oohhhh okej nu börjar jag att få panik. Ta de lungt!! Ta de lungt!! Taaaa de luuuunnnggggttt......Innan jag blir galen så går jag.
För ni som har de tråkigt hemma och inte vet vad ni ska göra kom till Hågelby för FAN! haha





Lite bilder från sisst vi va där.!!!

Rulltårta

Jag hade så tråkigt visste inte vad jag skulle göra eftersom det inte blev en runda i Skäris. Jag hade lovat Nisa ett bra tag nu att hon ska få hjälpa till mig när jag ska baka. Nu fick hon hjälpa till mig med Rulltårtan. Hon va överlycklig över att hon fick visspa själv. Men hon klarade inte av att visspa själv hon sa att den va för tung att jag måste hjälpa henne. Nu är den klar och vi väntar på att den ska kallna i kykskåpet. Hon är så duktig så hon säger till mig

- Mamma du kan gå in och blogga nu jag ska diska tamam (okej)



jsdhfuishfc

Nu fick jag ett samtal. Sumpan hon säger att hon ska komma hit. Då betyder det för mig att fixa nåt att äta. Men innan de ska jag bara ta och lägga mig under sola. Jag kommer bara palla i några minuter det känns som om jag smälter. Har inte lust med något just nu. aja shit samma sen senare ska jag ut det kanske blir lite roligare...

Shakira/Petek Döncöz


Petek Dincöz



Shakira


Snacka om att skämma ut sig totalt genom att försöka att härma Sakira.
Pinsamt!

Ta Ansvar

Just nu sitter jag här och kokar av ilska. Jag blir så jävla irriterad på människor som inte kan ta ansvar. Fast dem är skyldiga till det fast dem vill eller inte så ibland måste man bara lär sig att ta ANSVAR! Ni får fan sluta era egos och kolla runt ni är inte själva. Alla är skyldig till att ta ansvar över de dem själva har gjort! Istället för att tjata emot som en kärring Be a MAN! för fan och ta ditt jävla ANSVAR!! Om du inte kan göra de be inte om något du inte kan ta ansvar över!!!!
Ni är inte själva det finns människor runt om kring er! Omogna människor som inte har lärt sig då kan man inte göra så mycket. Dålig uppfostarn inget annat!

Shakira - She Wolf



Det här är Shakiras nya singel she wolf. jag gillar Shakira men det känns som om det inte är hon helt. Men detta är bara en lite kort glimt om henne och hennes nya låt som hon kommer släppa ut snart.
Not bad!

Dagens Outfit

Jag vet att jag inte kan gå ut idag efter som Nisa är sjuk och ligger på soffan. Men jag vill inte springa runt med mina mjukisar varjedag. Plust att har inget att göra så jag grävde lite i min garderob och hitta min tröja som jag inte hade sätt på ett bra tag. Köpte tröjan från MQ 25kr Billigt va!




God Morgon Gott Folk

Nu är jag pigg som fan och bara skuttar runt huset. Ibland kan jag bara bli glad för ingenting. Vädret är super vad kan man göra idag hmmmm....Inte så mycket tror jag Nisa är SJUK! Fan vad konstigt hon bara börja syp när hon vaknade men vi hann till toan innan hon hann spy ner hela mig. Hon ser lite hängig ut. Aja jag får hoppas att det går över snabbt! För att jag har planerat lite skoj till helgen tillsammans med henne.
Nu ska jag äta min frukost sen där efter ska jag se till att Nisa har de bra....




Såå gott!

G.N

God Natt

Mat mat mat mat

Idag har jag rakt av glömt av att äta mat! jag börjar att känna hunger nu och jag har ingen lust att laga något allt. Fan skulle sitta bra med en Fet kebab. Men aja det får jag äta imorgon. Det va så länge sen jag åt kebab minns inte ens när jag va ute och åt sist. Jag känner bara att jag vill göra en svenne dag! Köpa en massa gott, köpa en fet pizza hyra film och mysa med mig själv. Det skulle bli så jävla bra! Fan jag har aldrig gjort de jag måste bara göra de. Näpp Det ska jag göra under min helg nåt nytt måste de vara i mitt nya liv eller hur!

Nisa och hennes Kusin!

Nu är jag hemma efter tvätten jag blev klar snabbt som jag sa. Jag hälsade på min morbror en sväng efter tvätten. Vi satt där och tog det lung. Min morbror har en dotter som är lika gammal som Nisa så jag tänkte att jag kunde ta med henne hem till oss så att Nisa och hon kunde leka. Ja dem leker fint men ibland kan det bli lite bråk mellan dem fast dem redar ut de så finnt mellan sig själva. Jag känner att jag inte ens behöver lägga mig i.  Det är så skönt att ha lite kusiner runt om kring sig specielt för Nisa!
Nu får dem leka en stund till sen ska vi ut alla tillsammmans.





=)

Nu ska jag gå till tvätten har shit lite tvätt  så jag lär nog komma hem lite tidigt! Hoppas jag. Sen där efter får jag se vad jag kommer att göra en solig dag! Vi ses

God Natt

Kolla på lite gammla bilder. Men nu är jag trött på allt gammalt får förnya lite saker och ting i mitt liv. Först börjar jag med att sova lite sen får jag komma på nåt bra! God natt på er alla!!!



Alvedon

Känner mig lite trött. Har tagit 2 alvedon och känner att min tandvärk börjar att släppa. Nisa sover som vanligt men lite skum e hon idag, hon har redan vaknat 3 ggr gråtande. Känner att hon är lite varm i kroppen kanske borde ge lite alvedon till henne med. Eller så drömmer hon mardrömmar. Jag ska inte lämna henne själv. Ska ta och lägga mig bredvid henne och krama om henne hela natten. Hon älskar att kramas specielt med sin mamma.


????

Min tandvärk har förstört mina dagar och nätter. Men snart är de värsta över Insallah (om GUD vill) Eftersom att jag inte gör något alls så känner jag att jag inte alls vill blogga! Istället för att skriva om samma tjat så känner jag att jag är helt tyst istället! Dem senate 4-5 dagarna har jag varit lite små irriterad på allt och alla. Fortfarande är jag de men försöker verkligen ta de lungt men men.....
Denna sommar skulle jag verkligen behöva en sköööön semester men tyvär. Fast igentligen kan jag ta och åka till Österrike för några dagar. Jag har min store syster. Hon är gift och bor där med sin familj. Kanske borde passa på att åka nu när det finns så billiga flygbiljetter till Wien. Det skulle vara såååååå skönt jag tror nog att jag behöver det!
Nä nu ska jag ta och kolla in lite biljetter få se om jag hittar något bra...
Eller så kanske jag borde tvinga på mina syskon att köpa min biljett dit vafaaaaan jag fyller 25 år en fin jävla present borde man ju få eller hur!!!!!!!
Min syster har bott där i flera år och jag har aldrig varit där för att hälsa på nu tror jag att det är dax!!! Jag kommer SYRRAN!!!! vänta på miiiiiiig haha




Wien

Stress

Nu är jag uppe startade datan snabbt för att kolla in min blogg innan jag går ut. Har lite pappersarbeten som vanligt måste springa runt som en galning men ändå så är jag i samma situation helatiden. Papper hjälper inte så mycket jag tror nog jag jag måste ringa in till alla och tjata som en galning! Att folket inte kan sköta sitt jobb ordentligt. Irriterande som FAAAAAN! Aja vi får ta och försöka en gång till för alla!!!!!!

Går ut

Nu är jag klart ska ut nu och ta lite frisk och luft behöver det verkligen....Ses sen!

Kabhi Khushi Kabhie Gham



Här får ni en till video klipp från filmen. Filmen är en riktigt kärleksilm. Filmen handlar om en mycket rik kille som blir kär i en fattig tjej från ett litet område. Där killens familj är emot tjej och han kämpa för henne och hans kärlek.
Nu ska jag sitta och kolla på den 1 gång till för alla! Den är så bra!!!

Gammla Minnen



Den här filmen ohhh den har så många minnen. Jag minns när vi va besatta av indiska filmer. Dem är så kännsliga så det är bara så svart att sluta kolla på dem när man bara har börjat. Det jobbiga är att dem är typ 4-5 timmar långa. Denhär filmen har jag kanske sätt 6ggr. Fan vad jag älskade filmen jag grät nästa varje gång jag kollade på den också. Vi alla 5 syskon brukade gå upp och försöka dansa som dem när bara musiken böjade. Nää nu ska jag kolla om på den. fan vad jag älskar filmen!!! Det finns så många mer filmer. Detta är bara en pytteliten dans kipp från filmen.

Sen frukost

Idag sov jag ut lite. Jag va lite trött från igår dagen! Igår bjöd jag några av mina kusiner och gjorde börek! Vi alla hjälptes åt så att det skulle gå snabbt för annars kan det ta tid! Efter de gick jag hem till min store syster satta där till 24:00 sen kom jag hem och kunde bara inte sova...Den korta promenadvägen hem gjorde mig så pigg men jag lyckades att somna runt 03 tiden. Så det fick bli sen frukost för oss idag.
Jag hade lite deg kvar från igår dagen så ni vet hatar att slänga!!! Så idag stekte jag degen i olja det blir så gott. Det blir nästan som nybakat bröd fast stekt i olja.
Efter den goda frukosten  är det bara omöjligt att inte känna sig lite fet! Nu ska jag sitta och dega lite sen senare ska jag ut till parken. Idag kommer jag nog gå på en lång promenad. Känner att jag behöver det.






Deg!

1- Jäst
5 dl - Mjölk
3 msk - Olja
1 msk - Salt
10-12 dl - Mjöl 

Lägg förs i jästen, mjölken, salt och oljan rör om tills jästen har mjuknat.
Där efter häller du i 10dl mjöl och knådar det tills det blir en fin smet om det skulle bli för lite mjöl så är det bara öka med 2dl mjöl. När smeten är len och fin ska den få jäsa i 30 min under en duk.
Efter att degen har jäst klart är det bara att rulla degen i små bollar och platta till dem. Där efter är det bara att steka dem i låg värme i några min bägge sidorna. Sen är det bara att njuta av smaken

Förklaringen är kanske lite rutten men jag gör allt med ögonmått!  Testa och se det är inte så svårt som det låter.





Michael Jackson Tribute

Tribute för Michael i Stockholm plattan. Jag bara ryser i kroppen när jag lyssnar på hans musik. Här visar en liten del av Michaels fan!  om hur dem minns honom!! Ett ord UNDERBART! Önska att jag också va en av dem dansarna där och dansa mitt i stan!! Rest in peace M.J Vi kommer alltid att minnas dig!!!
                                                                                                                                                                                                                             
Update:

Det är Bounce Streetdance Company som har organiserat hela den här tributen, Mer än 300 personer hade samlats och på en halvtimma planerat och lärt sig koreografin. Och uppträtt en timma senare! SNYGGT!


Hemma

Nu är jag hemma efter tandläkar besöken!  Jag trode att dem skulle dra min tand men det gjorde dem inte. Dem gjorde en provisorisk fyllning för tillfället. Nästa vecka så ska dem dra ut 2 av mina tänder. Jag trode att jag skulle svimma när dem bad mig att öppna munnen och slappna av ushhhh jag kännde sprutan sticka så jag skuttade till. Men nu är det över min tandläkare lovade att det kommer gå lättare till nästa vecka jaa och det hoppas jag på verkligen. Jag känner fortfarande att jag har ont i käken men det går nog över snart.
Men nu ska jag göra mig redo för om några timmar ska jag hem till en kompis tillsammans med Sumpan vi ska sitta och äta lite gott. Det ska bli kul!

Tand Värk

Ajjj jag har så ont i min tand fortfarande. nu har jag gett upp och bokat en akuttid idag ska jag gå och dra ut den äckliga tanden som har förstört min sömn i flera dagar! Nää nu måste jag vila lite innan jag går ut börjar att bli lite nervös och extremt rädd! Jag hatar tandläkare. Första gången jag ska dra ut en tand borde jag vara rädd? Ohh fyyy

Svar på Frågorna

Fråga: HUR MÅNGA BARN VILL DU HA?

Svar:
Just nu har jag bara en dotter (Nisa) Själv är jag ifrån en stor familj med 8 syskon. Hur många barn jag skulle vela ha då är nåt mitt i mellan de! 4 är vad jag har i hjärtat!!!!


Fråga: Hur gammal är du?
 
Svar: Jag är 24 år och om 1 månad (6 Augusti) Fyller jag 25 år. Ja då ska det bli FEST!


Fråga: Har du valt att bära slöja själv? Eller var det för att din pappa tvingade dig?

Svar: Jag va inget barn när jag Själv valde att bära min slöja. Självklart ville dem att jag skulle bära slöja men det va upp till mig vad jag vill göra eftersom att det är JAG som ska bära den. Jag såg upp till mina syskon och valde själv att ha på mig min sjal när jag va 12 år gammal.



Fråga: Får man se bilder på hur du bor?

Svar: Ja varför inte..


Fråga: Kan inte du skriva recepten på de mat du lägger upp?

Svar:  Absolut kan jag göra de. Jag har bara varit lite lat och inte gjort de.


Fråga:
Skulle inte du kunna visa hur du sminkar dig och vilka produkter samt märken på de du använder :)
Du är så fin och sminkar dig så fint!

Svar: TACK!!! Folk som ser mig sminkad kan nästan tro att jag har hur mycket smink som hälst med det har jag inte. Det viktigaste som är i min sminkväska är min consealer från Make Up Store och True Match Foundatin från LOREAL.
Efter denna begäran kommer ni få se lite mer smink och lite tips om hur jag sminkar mig,


Fråga: Hur är det att vara gift?

Svar: Att vara gift för mig är mycket vackert att kunna dela ett liv med en människa man älskar att kunna få barn av en man som man vill dela livet med! Att se giftemål med dåliga ögon innan man har gift sig är väldigt synd.


Fråga:  Vad ska du studera till? Hur lång är utbildningen?

Svar: I Augusti börjar jag att plugga till Barnskötarutbildningen. Utbildningen är 1 år lång så nästa sommar är jag klar utbildad. Och hoppas på att jag har ett jobb då!

Spagetti

Spagetti med köttfärssås det är så gott! Specielt när jag själv lagar maten då smakar det extra gott!!!! Jag lagade maten igår men jag råka laga för typ 10 pers. Det blev kvar så mycket från igår så jag tänkte att jag kan äta det idag med istället för att slänga!!! Slänga mat får man inte göra vi får tänka på barnen i Afrika barnen som inte ens har råd med att köpa bröd! För mig är det jätte viktigt med mat att man inte bara ska slänga eller slösa bort saker och ting i onödan! Det finns människor som inte ens har råd. När jag har lagat för mycket mat så brukar jag alltid ringa mina syskon och fråga dem om dem vill komma och äta bara för att jag inte ska slänga maten! Vi alla vet hur jobbigt det är att gå runt hungrig så ta vara på de ni har och Tacka GUD för den maten ni får på bordet!


Galna Skor

Chanel!


Dior



Dior



Skor

Snacka om härliga skor. Men vem skulle kunna gå i dem?? Känns nästan som om människorna tappar kontrollen över sig själv!!!!


Lite trött lite halvborta

Idag är jag lite trött och lite halvborta. Trött är jag pågrund av att jag la mig så sent och vaknade tidigt. När man inte får sin dagliga sömmn så blir man lite vimmsig under dagarna. Jag vakna tidigt på morgonen och städade huset gjorde allt rent och fint. Efter det va de dax för tvätt. Som tur har man inte så mycket kläder som ska tvättas så jag plockade och sorterade alla kläder innan jag gick till tvätten. Precis när jag har packat allt och ska låsa dörren börjar det att spö regna. Nisa hade bara på sig balerina skor. Panik så klart får inte komma sen till tvätten har en tung fet ikea påse med kläder i och ena siden så har jag Nisa med sin sparkcykel. Hon blev rädd från åskan och jag fick stressa mig hem igen för att byta henne skor. Så smart som jag är så tar jag hemmanycklarna och lämmnar dem på golvet medans jag håller på med Nisa och hennes tjat om köäder och skor. Jag glömmer nycklarna på golvet och bara springer till tvätten.
Jag hade fullt upp med tvätten så jag hade inte ens lagt märket till nycklarna förens jag va påväg hem. Men som tur låg dem kvar där jag hade lämnat dem!!! Snacka om PANIK!!!!!!!


Twilight

Vem skulle kunna tro att dessa är gjorda av en twilight-fan. Mycke bra gjort!
Jag ser verkligen fram emit själva bio premiären 20 November då kommer jag absolut att vara på plats! Längtar till den dan.








Eclipse premiär den 30 juni 2010

FRÅGESTUND!!

I brist på sysselsättning plus att jag har fått en massa nya läsare enligt statistiken så kör jag på en frågestund.
Så fråga allt mellan himmel och jord så ska jag försöka svara så gott det går.
Ni kan fråga fram till kl 18.00 imorgon så ska jag försöka svara senare mot kvällen.
(Jag svarar så gott det går och då undan beder jag allt för privata frågor och det tror jag ni har förståelse för).


Didem Turkish Bellydancer



Hon är så jävla grymm!!!!!!!

Magdans

jag vakna 10:15 idag första jag gör när jag öppnar mina ögon är att öppna Mezdeke på högsta volym. Sen börjar jag att dansa samtidigt som jag jag städar vipps så snabbt det gick nu är jag klar med alla som skulle göras idag. Idag har jag dansat ut allt!!!! Dansa magdans är verkligen en bra övning för kroppen. Dansa magdans dagligen så kommer ni få se villka magmusler ni kommer att få. Magdans är en bra övning för magen!!!!  Nu ska jag forsätta att dansa lite till sen över till de goda MATEN!!!! *Dansar*




Nu har ni en bra Mezdeke låt också så nu finns det inget att skylla på upp och dansa. Sett en sjal runt rumpan Öppna en liten del av din mage och ställ dig framför spegeln och Dansa till du känner magmusklerna!!!

Natii Natti

nu börjar kockan ticka mot 00:00 då betyder det att jag måste ticka åt sängen!!! får inte sitta uppe för länge har lovat mig själv de!! Ska försöka att vakna tidigt så jag hinner med hemmet lite extra!!!! Men jag har inte planerat något inför imorgon. Känner för att baka eller laga något gott. Nää nu ska jag hoppa in i sängen Natti Nattiiii

Jag ska bli Faster!!!

Idag fick jag höra att min storebror fru va gravid!! Gud så glad jag blev för första gången ska jag bli FASTER!!! kan inte fatta att min bror ska få ett barn fy vad glad jag är!!!!! Jag måste bara ringa och gratta honom!!!! Nu är det bara att vänta 8 månader sen så dååååå ska vi se lilla bebisen!!! Faaan helt allvar det känns som om det kommer bli en liten POJK!!! vi får vänta och se det va bara en kännsla jag fick när jag hörde att hon va garavid!!!!

Grattis till barnet önskar er all lycka!!!!
Love you both!!!

Min dag

Nu kan jag sitta  och blogga i lugn o ro. Efter att jag vaknade och gick ut hemmifrån på morgonen så hade jag några ärenden att sköta där efter så bestämde vi oss vi är då Z ja som sagt vi bestämde oss för att besöka Sumpan. Men det va inte sånn bra ide för att hon va visserligen sjuk. Vi satt inte länge. Jag va på topp humör så jag ville inte sitta hemma. Jag drog med mig Z till Ikea!!! Ikea Ikea Ikea kära Ikea. jag älskar att gå runt i Ikea det är så billigt. men jag handlade inget alls. Bara lite doft ljus ohhh det lukar så gott. Älskar att tända ljus på kvällarna tycker att det blir så mysigt.
Specielt på vintrarna då är ljus det bästa som finns. Man kan inte öppna fönstret och vädra som nu. Då är det ju is kallt man försöker göra allt för att värma huset. Jaa just då börjar de äckliga fotsvett lukten att komma fram i huset usssssssssh Tvätta fötterna!!!! HAHAHA Då är det bra att tända ljus för att få bort äckliga lukten i huset!

Jag hade bestält kläder för ett bra tag sen. Men jag va så lat för att hämta ut dem. Men idag va jag duktig och gjorde de. Det va inte alls mycket kläder 2 Leggins till Nisa och 2 Tröjor till mig. Juste höll på att glömma va i Skäris och gick runt lite. Köpte inget specielt känns som om det inte finns några kläder kvar eller börjar jag att bli bilnd?????
Men jag va i Make Up Store och köpte en consealer dem är så bra. Det är den jag alltid andvänder rekomenderar den verkligen för er som är mörka under ögonen.







Från Ikea


Tröjor från Ellos Svart/Rosa 25kr ST


Ellos till Nisa så sööta

Offf

Tillsist har jag lyckats att komma hem. Men jag kommer inte sitta länge för att jag ska bara kocka lite te vatten sen springa ut till gården för att sitta med mina grannar lite. Men sen senare kommer ni få se och höra vad jag har gjort under dagen...Jag sa att jag inte skulle slösa pengar men nopp det går inte att hålla sig!!!! Vi ses senareeeee

Uppe

Nu är vi upp och klara för dagen. Nisa har fixat till sig lite extar idag med sin moster fina halsband. Hon säge att idag vill jag vara såhär fin. Jaa då kan man ju inte säga så mycket.. Hon är ju alltid lika fin för mig!!!!
Nepp nu ska jag ut till Skärholmen Centrum för att gå ut och gå runt men jag ska inte slösa några pengar. Jag måste vara sparsam nu. MMMmmm får se jag har lust att handla lite vill baka något extra gott idag.
Jag får forsätta att tänka på vägen vi ses senare puss o kraaaaaaaaaaaaaaaam!


Hur mår jag?

Nu är jag hemma efter att ha varit ute med grannarna i gården. Jaa jag gillar att vara ute, men på något sätt känner jag att jag inte är riktigt nöjd med någonting. Jag känner mig halv eller uttråkad. Fast igentligen borde jag inte vara de. Det finns en massa trevliga människor en massa barn som Nisa kan leka med. Men ändåså är det inte JAG på något sätt. Varje gång jag vill göra något jag gillar så blir jag så uttråkad så snabbt är det något fel med mig???
Behöver jag ända min livsstil helt och hållet eller??
Ibald förstår jag bara inte på mig själv. Jag lyckas alltid förstöra min egen glädje!!!!
Det känns som om jag vill uppleva något nytt varje dag annars inte så vill jag bara sitta inlåst i huset 24 timmar!!!
Så känner jag just nu! Vet inte vad mer jag kan göra.

Men jag är glad över att jag börjar skolan i Augusti Insallah (Om Gud vill) då kommer det att bli lite ändringar i mitt liv. Ska börja plugga om igen efter att jag fyllt 25 år. Jag ska bli Barnskötare. Jag och barn jaaa min syskon tycker att det yrket inte passar mig men. Jag har lite planer som jag vill uppfylla innan 30.


Uteee

Näää nu får det vara nog nu drar jag ut och tar lite frisk och luft annars kommer jag döööööööööööööö av klorin luten!!!! hahaha jag städade lite idag! ;)

FEL!

Är det bara jag som ser att min Sida är helt konstig eller ser ni det också???

Besök

Idag vaknade jag lite tidigt klockan va runt 10:00 oftas så brukar jag att sova tills 12 men dem senaste dagaran kan jag inte sova så gott som jag gjorde tidigare. Det kanske beror på ljuset. Det är ju mycket skönare att vakna tidigare också måste jag säga då har man gjort allting klart tidigt sen har du hela dan på dig att göra vad du vill.
Efter att jag hade plockat undan huset så hörde jag dörren ringa. Det va min Morbror fru som undrade vart jag höll hus. -Hon hade inte sett mig på några dagar så hon undrade vart jag va. Vi brukar alltid sitta ute tillsammans så hon blev lite nyfiken tror jag! Men det va trevligt så slapp jag äta frukost själv. Vi åt tillsammans sen där efter snacka vi slite shit o drack  Te sammtidigt. Nu har hon gått hem och nu ska jag passa på och damma av huset lite nu när jag kan och inta har något att göra. Sen senare mot kvällen ska jag ut till gården.

Om MIG!

  • Namn: Kevser
  • Längd: 168cm säger jag fast ingen tror på de!
  • Är du nöjd med den?:  Njaaa 173 skulle inte vara illa ;)
  • Smeknamn: Keppan!
  • Är du kär?: JA i mig själv just nu!
  • Favoritserie: För många för att räkna upp
  • Har du någonsin färgat ditt hår svart?: Nopp
  • Favoritlåt: Manga - Beni Bana Birak
  • Kött eller inte: KÖÖÖTTTT så mycket det går
  • Sommar eller vinter: Sommar!
  • Skåne eller norrland: Skåne
  • Favorit tv-program?: vet inte
  • Din snyggaste tröja: Många kan inte beskriva alla tyvär ni får se dem på mig! 
  • Har du bil?: Nopp inte änn
  • Choklad eller lakrits: Salt/Söt lakrits!!!
  • Kaffe eller läsk: läsk
  • Smör eller margarin?: Margarin tack!
  • Vad gör du om 10 år? Är miljonär och har värsta villan i Turkiet bor där med min familj!
  • Dum och snygg eller smart och ful: Snygg som fan lite smart lite dum!
  • Favoritläsk: Fanta!
  • Brukar du gå på Mc Donalds?: Bojkottar
  • Är du utländsk? Turk!
  • Favoritdjur: njäää inge djur tack
  • När fikade du senast?: offff det va ett bra tag sen 
  • Kan du böja benet över huvudet? nej jag kan knappt böja mig alls
  • Hårfärg: Svart!
  • Ögonfärg: Bruna
  • Beroende av: Min dotter Nisa
  • Hur mycket smink använder du dagligen: nästan inget alls
  • Vad har du ätit idag: Pannkakor
  • Glädje just nu: ut tråkad
  • Irritation just nu: näääääääääääääääääääääääää
  • Senaste låt du hörde: ufff så många måste vara Manga
  • Senaste inköp: Godis
  • Brukar du äta frukost: Alltid
  • Vad gör du om helgerna: Sitter helt mobbat och gör ingenting som vanligt!
  • Gillar du att få uppmärksamhet: Kanska ibland men oftast inte!
  • Din största talang: Får jag säga Svära nej skojjjjaaaaaa! Allvar ingen aning! 
  • Hur är ditt hår: Har sjal på mig
  • Brukar du bädda sängen: Absolut dagligen!!! Måste måste måste!!! 
  • Har du mest skivor eller filmer: skivor måst det vara
  • Favoritaffär: många många men först upp kommer H&M! 
  • Vad har du på väggarna: Tomt
  • Hur gammal kommer du vara när du flyttar hemifrån: Jag va 19 år
  • Hur många timmar sover du på en natt: 8 kanske 9 eller 10 jaa det beror på
  • Beskriv dig själv med tre ord: Snygg Sexig Singel ahaha nää Snygg Ärlig Och Respektfull! 
  • Vem betyder mest för dig: Mamma och min dotter
  • Föredrar du att vara singel: För tillfället JAAA!!!!
  • Senaste hångel: Idag med min dotter hahaha 
  • Är du nöjd med dig själv: Tack GUD! 
  • Hur mår du just nu: Bara fint
  • Senaste program du såg på: ömmmm det va nåt på MTV!
  • Senaste film: Kutsal Damacana en Turkisk film 
  • Vad var det senaste du sa: Okej NISA det gör inget 
  • Hur ofta tvättar du ansiktet: Varje morgon
  • Vem vet mest om dig: Sumpan!!!!!!
  • Vad har du i ditt fönster: Inget
  • Vem var den senaste personen du umgicks med: Sumpan
  • Hur dags gick du och la dig igår: typ 01:00 
  • Vad behöver du mest just nu: öööömmm ska jag säga högt??? 
  • Har du fler kort på dig själv än vänner: Självklart!!!!!
  • Har du bra minne: Ja om jag lyssnar!!!!
  • För eller emot plastikoperationer: Varför inte?!?! 
  • Vad ska du göra ikväll: Sova som vanligt! INget nytt

  • Arnold Schwarzenegger

    Här ser vi att Arnold har blivit gammal och lite hängig. Vad tiden kan göra. Vi får njuta av tiden vi har och så som vi ser ut just nu. Vi kan aldrig veta hur vi kommer att se ut eller vart vi kommer att vara om 10 år.

    Nu!




     


    Double-O

    The Double-O Bum Bra Brief  heter den. Den här push-up-trosan gör att skinkorna lyfter sig och det ser ut som rumpan sticker ut mer. Inte den sexigaste designen precis.

    Tack vare bland andra Jennifer Lopez och andra kurviga kändisar har fokus på rumpan blivit allt större. Och för de som inte är nöjda med naturliga kurvor finns " Double-O", som är en form av trosa som hissar upp rumpan,
    "Double-O" ser ut som ett par cykelbyxor med två hål utskurna för skinkorna. Tanken är att de ska lyfta rumpan för ett piggare och kurvigare utseende, och tillverkaren lovar också att "Double-O" håller in och plattar till magen.



    5 Snabba

    1. Lagar du din egen mat?
    2. Hur ofta använder du en micro?
    3. Om du måste välja en maträtt du skulle äta varje dag i resten av ditt liv, Vilken maträtt väljer du då?
    4. Mysig och lyxig middag hemma eller på restaurang, vad väljer du och varför?
    5. Vilken är den godaste och vilken är den äckligaste maträtten du vet?

    Svar 1:
    Jag lagar min egen mat dagligen!

    Svar 2: Den är på helatiden. En super uffining

    Svar 3: En god kykling sallad skulle fungera. Med ett glas is KALLT vatten!

    Svart 4: Om jag slipper att laga och diska så väljer jag en lyxig middag hemma. Hemlagat smakar alltid bäst!

    Savar 5: Äckligt jag äter inget äckligt. Godaste måste vara mammas lins soppa!

    Legenden Micheal Jackson




    Watch video of his final dress rehearsal, two nights before his death, above.

    Wow.

    He still had it!!!!!


    Regn

    Vaknade tidigt idag har redan duchat och gjort mig klar för ingenting. Idag regnar det så nu ska jag sitta hemma och städa medans jag kan. Efter städningen får jag fundera ut vad för mat det får bli idag. Känner inte för att göra något specielt.


    Cocoo.se





    Jag har från andra bloggare upptäckt en ny sida www.cocoo.se (Ni kan även fortsättningsvis se bannern vid vänster sidfält i bloggen). Det är en ensam person som bedriver sidan och har nu även blivit så populär med sina smycken att hon lyckats öppna en helt egen butik i stan. Här ovan ser ni bara en liten bråkdel av vad som finns att erbjuda. Det här har just jag valt ut från min egen smak. Men man kan nog hitta något för alla smaker just där. Jag blir ju sukten bara jag ser det där halsbandet (donut). Vi har suttit med syrrorna och kollat igenom sidan och hittat en massaaaaa som vi nog funderar på att klicka hem inom en mycket snar framtid!! Ta en titt vettjaaa =)


    Fröken Sumpan!!!!

    Jag gillar inte att sitta o snacka shit om folk! Om jag har nåt att säga så säger jag rakt ut. Jag gillar heller inte när folk spelar veta mycket men inte vet ett shit. Men det va inte de jag vill säga nu! Det jag ville skriva om va SUMPAN!

    Jag brukar inte snacka bakom någons rygg men idag får det bli ett undantag. Hon snackar om att hon svettas som en gris blir sugen på en massa gott. Lagar mat och bara smaskar för sig själv. Jag dukade bordet medans hon gjorde salladen och la upp maten. Det va jag Sumpan och hennes man bara. Jag och hennes man äter lungt och fint tar de lungt försöker att tugga maten så mycket som möjligt. Medands hon bara GAAAAMAR! Hon säger att hon brinner men ändå så äter hon shit snabbt dricker upp ett helt glas vatten och bara forsätter att äta snabbt. När vi precis har börjat känna matens smak så ser jag att hon har redan ätit upp allt och börjar kolla in våra tallrikar. Jag tänkte bara
    *Tänker* Shiiiiisssssss så snabbt hon äter hoppas hon inte attackerar min tallrik.
    Hennes ögon såg lite farliga ut. Men jag spela inte bry mig.
    Jag vill inte säga något högt för att hon inte skulle bli sur sen lutar hon sig bakåt o säger shit vad varmt känner ni inte sen ställer hon sig upp igen och attackerar salladen. Så va min middag tillsammans med Sumpan SKRÄMMANDE!!!!
    HA HA HA HA Näää nu ska jag ut!!!

    Tjockissssss

    Spegel spegel säg mig nu är jag TJOCK eller är jag TJOCK!!!
    Ser ni detta!!! jag kan inte tro mina ögon. Det va så jag såg ut när jag hade fött min dotter. Där väger jag runt 70kg.
    Jag vet att jag hade tagit på mig några extra kilon efter förlossningen men jag visste absolut INTE att jag såg ut sådääääääär.
    Den bilder är ju gammal nu. Tack gud har jag inte kvar dem kilon. Men bilden fick mig att rysa.
    Jag ska inte rota mer baland bilderna kanske hittar nåt jag inte vill se.




    Att jag kunde se ut på detta vis!! Villken ring jag hade! Tack GUD finns inget kvar av detta hemska syn.

    Tråkigt

    Nää nu har tråkiga Sumpan kommit. Henne kan man absolut inte gör så mycket med! Hon vill gå hem till vår älsta syster Z! Jaa okej men saken är den att när jag menar hitta på något då menar jag inte att gå ut och gå hem till någon annan då kan jag lika bra sitta hemma och ruttan! Jag vill UT och göra något till en stand kanske så barnen kan bada och leka.
    Jag får forsätta att tänka, kommer säkert på nåt bra snart

    Soligt

    Har så svårt att sova när det är så varmt ute. Jag vill bara upp och hitta på något kul. Jag har inte planerat något förutom ett möte som jag kommer att ha idag. Sen där efter vet jag inte alls vad jag kan göra. Jag kommer säkert på nåt. Men nu måste jag fixa frukost sen där efter göra mig och Nisa klar. Vi hör senare =)

    Im Back

    Nu har jag sagt adjö och önskat min bror och hans fru en trevlig resa till Turkiet. Vi höll på att prata om lite värme där är det runt 40C medans det är 28C här. Jag ska absolut inte klaga fast det är kvävande varmt här så föredrar jag att brinna i Turkiet. Idag va det så fuktigt känndes det som.
    Jag gick ut lite sent eftersom jag inte ville gå ut när det va som varmast. Det va svalt och fint när jag gick ut hemmifrån tills jag närmade mig deras hus. När jag ser att var trasig så började jag att kallsvettas. Det är inte lite trappor man måste gå upp samtidigt så har jag Nisa och barnvagnen med mig som jag fick dra upp hela vägen. Men tills sist lyckades jag att komma upp med mina darrande ben.
    Jag bara älskar deras utsikt. Jag tog lite bilder direkt när jag kom upp. Det är bara att titta och njuta av hela Skärholmen + lite mer

    Trapporna




    Min gammla skola!




    Utsikt från köket




    Utsikt från Balkongen




    Deras 2 små söta fåglar


    Manga - Beni Benimle Birak

    MaNga is a popular Turkish rock band. Their music is mainly a fusion of alternative metal and hip hop music, with a touch of Anatolian melodies



    Låten är från deras nysläppta CD  (2009)
    Den hamna i min hit lista på en gång.

    Min fot

    Jag har fotfarande så ont i min fot efter myggbetten. Efter att svullnaden gick ner så blev det helt rött. Ser nästan ut som om jag har fått stryk. Det värsta är att det klias fortfarande. Jag vaknar under nätterna av att det klias så mycket så jag får skölja det under kallt vatten lite. Jag hoppas att det är över tills imorgon.



    Blogg

    Varför har jag inte uppdaterat min blogg? Ibland känns det som om jag sitter framför datan för mycket. Just därför känner jag att jag ibland måste ta de lungt och sitta och kolla på tv istället för att bara sitta framför datan. Lite då och då kommer detta att hända.
    Under tiden jag inte bloggade så hände det ingen specielt. Jag är bara hemma med Nisa sen senare under dagarna går vi ut till gården med lite Te så sitter vi där med alla grannar och fikar snackar lite om vind och vatten. Barnen springer runt hej villt tills dem blir trötta. När vi alla har ätit gott så går alla upp och går en snabb runda runt vårbergs IP. Sen är det bara att komma hem ch sova.
    Men idag ska jag tvätta. Efter tvätten ska jag hem till min bror dem ska åka till Turkiet så vi ska vara där och säga adjö!


    RSS 2.0