Fågel Bajs

Fågel bajs. Vad betyder det att man har tur eller otur. Det är inte varjedag man får fågel shit på sig så jag tror mer på att det är tur! Vad tror du?


Natti Natti

Nu ska jag ta och lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt. Som ni vet har jag blivit en mycket viktig person...Nää skämt och sidor jag brukar bli lite snurrig i huvodet när jag börjar att bli för trött. Så jag ska inte sitta upp för länge ska läsa lite bok sen sova gott. Ha en bra natt.

PS: Ni som inte vet vad ni ska göra 1 Maj. Så är ni mycket välkommna till Skärholmen. Vi har Kermes/Bazar. Där vi kommer att sälja en massa bakleser och mat som vi själva har bakat. Kom och gör er mätta.Öppet mellan 11:00 - 17:00
Jag kommer att vara på plats ;) Under hela dagen.

Jobb

Idag när jag va ute så ringde min mobil som vanligt. Det visade bara nr så jag blev så nyfiken och svara tycker inte om att svara när någon ringer Dolt eller när någon jag inte har i min tel lista. Jag lät lite otrevlig från början när jag svarade. Men när jag fick höra varför hon ringde. Då skulle ni höra mig eller se mig. Jag bara hoppa upp. Hon ringde mig och frågade om jag va intreserad av att jobba. Självklart är jag de! Jag va snabb och sa att jag kunde komma så snabbt som möjligt för att träffa henne så jag klämde in en tid till imorgon. Så jag antar nu att jag har ett jobb. Imorogn blir det 100!!! Idag kommer jag sova GÖTT! Det roliga är att jag redan har planerat av jag ska göra med mina pengar innan jag en har fått jobbet. Gud vad pengar kan göra med människor.


Outfit

Idag är jag hemma har inte planerat något alls. Sitter tillsammans med mina små syskon och gör ingenting. Jag gick ut en snabbis för att handla ska laga lite Turkiska köttbullar och potatis men när jag kom hem så såg jag att vi inte hade ägg. Mutatde min lilla bror med pengar så han spran ut nu för att köpa ägg. Nu ska jag sitta och ta de lungt.Manti

Jag har varit i Skärholmens Moské  under hela dagen och gjort Manti tillsammans med en massa andra kvinnor. Varför vi gör detta är på grund att av vi ska  göra Kermes 1 maj i Skärholmen Centrum. Och idag började vi med de svårast det som tar mässt tid och arbete. Jag är nu helt slut för dagen. För att pigga upp mig lät jag min lilla syster springa och köpa lite godis till mig och hon har ju ingen smak. Jaa smaken är ju som baken eller? Nu ska ni få se lite kort hur man gör detta mästerverk. Jag visar bara lite kort med bilder.

Steg 1
Du kavlar ut degen tills den blir stor och rund.


Steg 2
Du skär degen i små fyrkanter och fuller med köttfärs


Steg 3
När du har vikt klart så är dem redo för att kockas. Där efter är dem klar för att äta.

 

Outfit 27 April

Nu har jag grävt lite och hittat en tröja som jag köpte förra året från H&M. Kjolen är lite gammlare än tröjan den fick jag för nåt år sen av mamma. Men den är fortfarande som ny.  Nu är jag klar och redo för att gå ut.Frukost

Jag vaknade nyligen då va frukosten redan klar. Nu har jag ätit mig mätt. Jag har plockat och diskat efter mig så nu är jag redo för att gå ut. Men innan dess måste jag gräva lite i min garderåb för att hitta nåt jag ska ha på mig. Jag har fortfarande inte kunnat plocka fram alla mina sommar kläder det måste jag göra så snart som möjligt innan solen går bort....

Detta är dem mummsiga bröden vi bakde igår


Mode

Ibland kan det bli så svårt att veta vad man ska ha på sig. För mig är att välja rätt Sjal. Om inte min Sjal känns rätt så funkar absolut ingenting. Själv tycker jag att jag är lite dålig med färger. Jag föredrar alltid mörka. Men jag älskar att se andra ha på sig så färg glada kläder. Men under sommaren ska man vara lite grön och skön.

ohhh

Nu är jag hemma tillsisst. Igår va vi på kalas som jag sa jag gick tidigt för att hjälpa till och kom hem sisst för att hjälpa till med städningen. Det blev en massa dans och skoj. Det va ett bra tag sen jag hade så roligt. Jag tog lite bilder men kan inte hitta i villken kamera. Okej jag har inte många kameror men jag vet att det va runt 20 pers runt om kring mig på dansgolvet som tog en massa bilder =P

Och idag jaa idag vill ni veta vad jag har gjort. Jag va hos min store styser tillsammans med mamma och min brors fru. Vi va där alla tillsammans för att baka lite bröd. Vi fick 30 kg mjöl så vi andvände allt och bakade en massa bröd åt oss alla. Nu är jag helt slut. Jag kan bara lägga mig och sova nu men det ska jag inte göra. Ska passa på att ha datan nu när min bror inte är hemma.


Arvets betydelse?

Vi har nu suttit och haft en hetsig diskussion med min storebror (halv svensk). Vi pratade om vilken betydelse arvet har för våra barn och deras identitet. Sedan var det namn diskussion, vad våra barn heter betydelsen och härstamningen. Våra barn har Islamisk härkomst. För mig är det jätte viktigt att det är islamiskt.
Förnamn är en sak men att efternamnet ska ärvas från pappan är det inte lite självklart? Det tycker jag. För mig är det helt naturligt att mina barn ska ärva pappans efternamn men det är det tydligen inte för min storebror som tycker vi ska tänka "out of the box". Men vadå hallå samhället är ju nästan på väg tillbaka och försöker kämpa för att få människorna att hålla sig "in the box".  Vad tycker ni håller ni med eller är det totalt ovettigt det jag säger?

Dagens Outfit

Efter att jag har tagit 20 bilder så blev ena bilden lyckad till slut. Jag träffade mina syskon idag för att köpa present till födelsedags barnet Zeyno imorgon. Ni får se presenten imorgon efter att hon har fått presenten. Vi får inte förstöra överraskningen. Det ska bli kul imorgon. När vi firar födelsedag så firar inte bara barnen vi alla firar tillsammans. Ska ta så många bilder som möjligt så ska ni få se hur vi festar loss :P Nu ska jag sitta och vila en stund sen senare ska det bli pannkakor mumms...


Glass

När det är så fint väder är det omöjligt att undvika glass. Själv är jag ingen glass älskare men ibland blir man ju så sugen som idag. Då får men äta en glass fast jag vet att jag kommer att få ont i magen efter. Otur för mig som inte kan äta så mycket glass som jag önskat men men....


Kjol

Jag vet att jag har varit dålig med min blogg dem senaste dagarna. Min lille bror sitter framför datan 24/7 jusst därför blir det så svårt att blogga eller ha datan för att surfa lite. Men varje gång han går ut från rummet passar jag på att ta datan lite. Som nu då.

Idag va jag ute med min dotter. Vi kollade runt lite på barn kläder så söta kläder det finns. Jag gillar mer Kappahls barn kläder. Dem känns lite mer andvändbara tycker jag. Alla barn kläder jag har köpt från Kappahl ser fortfarande nya ut efter så många tvätt jämfört med H&M´s barn kläder dem slits så snabbt efter några tvätt. Men det är så sällan jag går in till Kappahl idag när jag va inne och kollade lite snabbt hittade jag en fin lång jeans kjol för vuxna. den va helt okej. Jag gillade inte kjolen på bilden man jag är säker på att den skulle sitta fint om man testade den. Jag ville testa den men fanns inte i min storlek.

Jag älskar jeans kjolar. Det är sällan man kan hitta dem i affärerna men när jag hittar så brukar jag passa på att köpa. Jeans mode går ju aldrig ut. Så är det med alla jeans kjolar med. Jag har fortfarande på mig mina  2-3 år gammla jeans kjolar. Dem blir bara skönare med tiden tycker jag.
Sjuk

Gud jag är sjuk igen. Jag kan knappt röra mig. Jag som hade några ärenden att sköta fast det kommer nog inte att bli av idag heller. Jag sitter med en stor tjock filt men ändåså fryser jag. Ushhh jag mår shit. Jag ska ta och vila en stund och hoppas att det går över så snabbt som möjligt.

Dagens outfit

Nu är jag klar för dagen. Nu har jag några ärenden att ta. Ohh jag kommer komma försent måste skynda mig.


Bekvämt

Detta är nåt man kan dra på sig på 1 sec. Det måste inte allitd vara byxor. För mig är det mer en jeans kjol jag har under. Detta är lätt och fint. Ni själva kan pynta till lite med smycken.Så ska du se ut på ett ungufär när du är klar
för att gå ut.


Jag behöver inte dig

Jag behöver inte dig


Jag behöver inte dig, för du ger mig ingen glädje.


Jag behöver inte någon som bara tar och ingenting ger.


Jag förtjänar det bästa, och det är inte du.


Jag förtjänar kärlek, skratt och framgång.


Du sade att jag aldrig kommer klara mig utan dig, men jag kommer alltid klara mig utan dig.


Du sade att jag var dum i huvet, men det är det du som är.


Jag tar inte åt mig för jag vem jag är.


Jag tar inte åt mig för jag vet vem du är.


Du är inte värd att älska.


Du är inte värd något så bra som jag.


Jag kommer klara av allt jag vill i livet och lite till, och detta helt utan dig.


Men en sista gång kommer jag höra av mig, inte idag och inte imorgon, utan den dagen då jag lyckats med alla mina drömmar.


Då ringer jag dig och då skall du få höra på allt som jag lyckats med i livet, helt utan dig.


Då kan ju du också passa på och berätta hur det gått för dig.


Jag håller nästan på att spricka av förväntan.


Sjuk

Jag tror nog att jag börjar att bli sjuk igen. Känner hur mina halsmandlar börjar att svullna till. Vet inte om jag kommer få sova ut inatt. Man ska inte lura sig av vädret det ser så soligt ut men ändå så är det inte så varmt ute så som det ser ut. När man ser solen så passar man på och har på sig lite tunna kläder.

Nu när jag har datan så ska jag passa på och surfa lite. Har inte kunnat blogga på ett bra tag. Får passa på att göra de nu. Men först måste jag få flickan i sängen. OK att få flickan i sängen va inte alls svårt. Nu får ni alla sova gott.

Yeloooowww

Nu är jag hemma hos min mamma och ätit mig mätt och belåten. Jag är extremt trött idag jag har ont i hela kroppen. Snart ska jag ner till Skärholmens Centrum för att köpa nåt gott att äta tillsammans med min dotter. Vi ska fira nåt specielt. JAG ska fira mig FRI! Finns det något godare än godis.Outfit

Lånade lite kläder från min lilla syster efter som att jag inte hade med mig extra kläder. Nu är vi till sisst klara för att gå ut. Byx/kjolen är från Turkiet. Mamma hade köpt den när hon va i Turkiet dem är så sköna att ha men inte skorna. Koftan är gammal om jag inte minns fel så är den från ginatricot. Efter som vi inte orkar att laga mat så ska vi hem till mamma jag vet vi är en aning lata men idag kollade jag på Twilight.Morgon

Nu har jag vaknat men jag kan nog sova några timmar till om jag fick. Idag sov jag över hos min lilla syster det va ett bra tag sedan jag va hos henne så jag får se vad hon har planerat för dagen
Igår när jag va i Skärholmen Centrum hittade jag fina brosh. Jag köpte dem inte men jag ångrade mig sedan dem va så fina. Små fina detajler som kan piffa upp Sjalen. Dem finns i Divided avdelningen priset minns jag inte alls men dem kostade mellan 60-70kr.God Natt

Nu är jag så trött att jag inte orkar hålla ögonlocken öppna. Jag ska gå in i duchen och lägga mig så snabbt som möjligt. Imorgon ska hela familjen ut till stan och ha lite roligt. Ska försöka att besöka den stora moskén. Det va ett bra tag sen jag va där. Så då kommer de bli många bilder hoppas jag. Ha en trevlig kväll dröm sött.


Promenad

Snart ska jag ut och promenera tillsammans med min lilla syster ska ringa några kompisar och se om dem vill hänga med. Det va ett bra tag sedan jag träffade några kompisar. Jag är så dålig på att ringa upp jag glömmer alltid av eller väntar på att dem ska ringa mig istället. *Ringer*
Typisk varje gång jag ringer så svara ingen sen blir det en massa tjat varför jag aldrig ringer. Jaa kanske för att ingen svara.
Aja nu behöver jag verkligen lite ren luft. Om jag väntar för länge blir det för sent.

Ismail YK

Sitter och lyssnar lite på musik. Det va faktist ett bra tag sen jag gjorde de. Jag har inga favoriter eller så men oftast  när jag lyssnar blir det bara automatiskt en Turkisk kändis som heter Ismail YK. Ok han kanske inte är världens snyggaste men han är Turkiets Eminem. Jag kan typ alla hans låter utan till. *Sjunger*

Fan jag får aldrig skriva ett inlägg i lugn o ro min dotter finns över allt hon vill också skriva och trycka lite. Men nu har vi kommit överens att jag ska skriva i lugn o ro först sen ska vi ut till parken och leka lite tillsammans med hennes kompisar/Kusiner.


Bok- Så länge vi båda andas

Detta är sista delen på TWILIGHT-serien. Jag fick låna boken för någon dag sen. Jag kan inte sluta läsa jag kan inte kontrollera mig längre boken har tagit över hela min hjärna. Jag sitter och tänker på boken hela dagarna måste sluta med det, måste läsa ut den så snabbt som möjligt för att få bort boken från min hjärna. Den har blivit som en drog för mig! Nu måste jag forsätta att läsa lite fan jag blir så arg på mig själv jag är helt ur kontroll.
JAG MÅSTE LÄSA UT DEN!! JAG MÅSTE LÄSA UT DEN !! JAG MÅSTE LÄSA UT DEN!!
Det är de enda jag tänker på.  


Sjukstuga

Har varit ute som sagt, tog inte med mig dottern idag då hon var lite febrig. Mamma ställde upp och passade henne då jag hade några ärenden jag va tvungen att fixa. Nu är jag hemma med dottern som är super mammig av sig. Har gett henne alvedon nu så febern släpper nog snart förhoppningsvis. Det gör så ont i hjärtat att se när ens barn e sjuka och man kan inte göra något för att stilla deras smärta (förutom att ge alvedon såklart). Syrran skickade bild på vad hon hade köpt och kan väl lika bra visa er så nyfikna som man brukar vara.
En kjol och en sjal, riktigt snyggt och helt i min smak.

09-05-16

Det börjar bli lite jobbigt med att komma på rubriker alltså. Hur som helst så är jag nu vaken påklädd och reda att ta en sväng ut med min dotter. Vet inte hur länge jag blir ute.. Igår var vi som vanligt hos mamma med alla syskon. Bläddrade där igenom lite bilder som va tagna under förra sommaren. Vi skrattade lite väl mycke så mamma kom in och fick lugna ner oss. Vi kan bli rätt så högljudda ibland. Men det beror på vår stora familj. 8 syskon är inte lite, vi fick ju gapa och skrika för att få våra röst hörda. Det va gamla goda tider det. Alla dom som säger woaawww så många syskon och blir förvånade kan jag säga såhär. Det är hur roligt som helst speciellt nu när vi har blivit äldre och har varandra som stöd i vått och torrt!
Här får ni se en vacker bild från förra sommaren då vi grillade vid Vårby Badet.
SAKNAR sommaren!! (Våren duger inte)Muummss

Alla frågar mig helatiden vad jag gör hemma hos min mamma nästan varjedag. Titta och se bara varje dag när jag kommer så har någon bakat nåt gott hur kan jag missa nåt sånt hon har fullt med godsakeri i skåpen. Hon har lyckats att gömma en hel del fast jag har hittat allt jag behöver inte köpa choklad kanske på ett helt år jag lovar jag överdriver inte det finns fullt i huset. Varje gång jag kommer finns det mat hemme det ända vi behöver att göra är att städa efter oss inget mer. Finns de nåt bättre..?!? 

Detta hade min storebrors fru bakat.
 

Nisa

Idag har jag varit ute tillsammans med min dotter. Vi gick så mycket så hon ville vila lite på en parkbänk. När vi satt en stund så kännde jag hur tyst det blev hörde bara hur fåglarna kvittra runt om kring mig. Sen hörde jag min dotter anndas lite ljupt ohh tänkte jag och kollade snabbt hon hade redan sommnat. Jag lät henne få sova en stund under solen. det va verkligen avslappnande.

Min dotter har tjatat på mig att hon vill ha Hello Kitty kläder om inte de så vill hon ha Micki Maus. Jag kollade lite i H&M´s sida nu tillsammans med henne hon valde lite kläder hon ville ha men det va ju inte precis det vi behövde så jag valde ut själv villka jag ska köpa till henne. Detta måste hon bara ha.


Morotskaka

Efter som att jag nämde om morotskakan som min syster hade bakat så tänkte jag att jag kan visa er hur man bakar den också. Eller rättare sagt ge er receptet.

Du behöver:


 • 3 morötter (ca 200 g)
 • 3/4 dl mandel eller nötter (ca 50 g)
 • 2 ägg
 • 2 dl socker (eller råsocker)
 • 1 tsk kanel
 • ev. ½ tsk ingefära
 • 1 tsk vaniljsocker
 • ½ tsk bikarbonat
 • 1 tsk bakpulver
 • 2 dl vetemjöl
 • 1 dl olja

Glasyr:

 • 100 g philadelphiaost naturell
 • ½-1 dl florsocker florsocker
 • ev. 1 tsk citron- eller limesaft


 

Gör så här:

Om du har en matberedare med kniv så passar det utmärkt att använda till det här receptet på morotskaka.

Skala morötterna. Om du använder matberedare: skär morötterna i mindre bitar och lägg dem i din matberedare med kniven monterad. Häll i mandeln. Kör ca 30 sek så att det blir finhackat.

Utan matberedare: Riv morötterna på rivjärn och hacka mandeln.

Tillsätt ägg och socker. Kör ca 30 sek med matberedaren eller använd elvisp eller vanlig visp.

Häll ner oljan i smeten.

Ta fram en bunke och blanda kanel, ev. ingefära, vaniljsocker, bikarbonat, bakpulver och vetemjöl. Häll ner över oljan.

Använd matberedarens impulsknapp för att blanda försiktigt eller elvispens lägsta hastighet eller en sked för att röra runt tills det blir en jämn smet.


Häll smeten i smord och bröad rund form, ca 1 ½ liter. Grädda morotskakan i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 45 min.

Låt stå i formen 5-10 minuter. Stjälp sedan upp morotskakan på ett serveringsfat. Lägg formen ovanpå och låt morotskakan kallna.

Gör glasyren. Blanda philadelphiaost och florsocker samt ev. citron- eller limesaft. Bred glasyren över morotskakan med en kniv.

Servera! Förvara morotskakan i kylskåpLång dag

När jag är hos mamma så blir det sorgligt nog dålig uppdatering men det har ni nog inget emot nu när jag tillbringar tid med familjen efter 4 månader ifrån varandra. Dom blir ju inte kvar så länge heller dom ska åka iväg till Turkiet i Juni.
Men INNAN det så är det ju omskärelse festen som förbereds för fullt. Idag var min store syster hos morsan och försökte med en annorlunda sjalmodell på vår lille syster som fick ställa upp som sjal modell. Annars så har syrran bakat en super god morotskaka som vi har ätit med turkisk te till. Vi kommer träffas hos mamma imorgon igen. Men jag har massvis med saker att ta itu med imorgon men ska försöka smita in här i bloggen så fort jag får tid.Store systerns verk, Lillesyrran som står modell

09-04-14

Denna dag är ingen specill dag kan jag börja med. Denna da är en av dem stressigaste dagarna jag har varit med om. Jag kom hem till mamma för att vila lite men tyvärr, Här får man absolut inte vila. Det finns barn överalllt. Jag va ut lite så skönt väder.  Kanske borde ut igen om mamma inte behöver nåt hjälp här hemma. Jag köpte lite Klorin till mamma ska börja nu att desinfektera hennes hus med. Hon lär nog bli super glad hon älskar människor som städar. Jusst därför älskar hon mig mässt av alla *Fniss*  


Sjalar/Halsdukar

Nu är jag hemma och har tagit lite bilder på sjalar/halsdukar hos min storesyster som jag vill dela med mig av. Dom här sjalarna är beställbara så om någon där ute är intresserad så kan ni maila/kommentera så får vi pratas vid närmare. För dom här är handvirkade/stickade i Turkiet. Det är syrrans svägerskor som håller på med det. Riktigt snygga! Har inte bestämt vilken som blir min favorit egentligen.. Sedan går det ju alltid att skifta med färger. Svart är nog den klassiga som jag alltid skulle satsa på. Men den beiga (nr:1) är inte heller dum när man ska ut med en fin utstyrsel. Så vad tycks vilka blir era favoriter?

Nr: 1


Nr: 2


Nr: 3


Nr: 4

Ny Design!

Jag hade beställt en ny design av Sandra som nu hade lagt in den. Jag väntade mig den imorgon och blev smått överraskad när jag tittade in och såg att den redan var uppe. Så vad tycker ni? Själv är jag supernöjd och rekommenderar denna designer varmt som lyssnar och tar vara på ens ideer!! 

                                                                                                          ♥Sjalstar♥

Shoppat

Ett bra tag nu har jag letat efter en fin ros som jag kan ha på min sjal. När vi va i centrum så gick jag in i Ur&Penn det är så sällan jag brukar gå in dit men där hade dem en fin ros som jag köpte. Nu väntar jag bara på den dan jag kommer att andvända den.

Till flickan blev det fjärils vingar hon har tjatat om den i en evighet nu. Varje gång vi har varit i H&M så har hon alltid velat ha den men idag när vi va där och kollade på kläder så hade hon tagit vingarna och visade mig hur hon skulle flyga med dem. Det va så gulligt så jag kunde bara inte säga nej till henne. Sen blev den en liten cars boll till barnen.


Shooohooo

Shit vad tiden har runnit idag. Första gången jag kollar på klockan idag och klockan är redan 15:47. Idag va jag i Skärholmen Centrum tillsammans med mina syskon. Det va så tråkigt så vi gick inte runt så mycket men jag fick med mig lite hem det visar jag senare. Just nu sitter jag hos min store syster har lite saker att göra. Jag kom för min syster son skull han vill så gärna att jag skulle komma och spela lite Wii han säger att jag är BÄSST! för att jag alltid vinner. Jaa jag är ju de HI HI.
Jag känner hur magen börjar att kurra måste äta nåt. Alla snacka om att jag har gått ner i vikt måste väga o se om det stämmer men jag blir bara glad av att höra de. Jag måste bli 55kg då blir jag nöjd. Nu när sommaren kommer ska jag börja att promenera dagligen för att kunna hålla mig i form.


Bling Bling

När jag började att städa så valde jag mammas rum först för att jag vet att det alltid finns nåt där. Jag hittade en massa choklad, smycken, lite pengar m m. När jag öppnade hennes smycke skrin så blev mina ögon bländade av alla hennes ringar hon hade. Bara dem passade mitt finger så skulle jag plocka allt hon hade men tyvärr.

Mammas ringar


Varmt och Fint

För ett bra tag sen lovade jag min dotter att hon ska få sova över hos sin mormor. Igår efter förlovnings festen gick vi alla upp till mamma en liten stund. Då hade hon sommnat på soffan så jag tänkte att det va lika bra att sova över så att jag slipper höra henne fråga varje dag när vi ska sova över. Nu har vi redan vaknat ätit klart vår frukost. Vädret är så underbart så mamma tog ut Nisa (min dotter) för en liten runda. Under tiden dem är borta ska jag försöka att städa huset ulltra rent så mamma blir glad.

Mamma och Nisa


Bilderna är tagna från min Mobil!

Sen uppdatering

Det va ett tag sen jag skrev ett inlägg fråga mig inte varför har haft så mycket att göra så att jag inte hann att skriva ner nåt alls. Jag har bara varit hemma hoss mina föräldrar och hjälp till mamma med hushållet.

Däremot idag var vi bjudna på en förlovnings fest som jag var i idag. Efter att vi anlände och ätit lite mat så blev det självklart lite Turkisk dans (Halay) Jag klarade inte av att dansa så mycket eftersom mina skor klämde mina fötter så himla mycket. Jag hade med mig reserv skor men tyvärr så hjälpte dem inte till ,jag fick så ont av att springa efter min dotter denna gång. Men nu innan jag går ska jag tvinga min syster att massera min fötter lite. Nu måste jag ta och sluta jag lovar att inte släppa taget nu ska skriva oftare ni får ursäkta mig för denna gång vi får räkna dem som några vilo dagar. Men nu är jag i topp form igen Nobody can stop me!!


Promenad

Nu har jag varit på en lång promenad tillsammans med min dotter fast hon gillade det inte så mycket hon gnällde mer om att hon va trött att hon va kissnödig och att hon frös. Hon tycket att jag va så stor att jag kunde bära henne jag försökte men ushh kännde verkligen hur mycket hon har växt så tung hon hade blivit. Men nu är vi hemma. Hon har redan sommnat och jag ska laga nåt vi kan äta innan vi åker hem till mamma och pappa.

Har så ont i mina ögon måste andvända mina glasögon lite offtare. Det känns så konstigt att bära dem fast jag har haft glasögon nu i 4-5 år men jag är så dålig på de jag brukar nässtan aldrig andvända dem. Det känns som om nåt står ivägen jag koncentrar mig på själva ramen och det irriterar mig och då tar jag av mig dem. Men nu får jag inte göra de känner hur ont jag får i ögonen.

miu miu

Mode

Nåt för dig kanske???
Blus/Ellos Kjol/Ellos Väska/Friis ComPany Skor/H&MGod Mogon

Nu är jag upp och mår bättre. Jag har fortfarande ont i huvodet men det lär nog gå över efter 2 alvedon. Nu sk jag göraa mig reda och gå ut en sväng.

Ojj Ojj ojjj ser runt lägenheten nu jaa det måste städas flickan har plockat allt in till vardagsrumet visserligen. Jaa efter som att jag säg super duper snabb så så fixar jag de på 2 sekunder. Samtidigt måste jag hitta min näs plupp som jag hade tappat under natten. Nu ska jag äta frukos där efter ska jag ut jag ska försöka att lägga in bilder hoppas hoppas min telefon fungerar nu är så trött på den!

Sjuk

Jag har legat i sängen heladagen idag. Jag har ont i varenda kroppsdel jag har men jag hoppas att det går över till imorgon. Som tur har flickan varit snäll heladagen och låtit mig ligga och vila en hel del. Nu ska jag hoppa in i ett varmt bad det lär nog få mig att må bättre.


Stängt pga Sjukdom

Godmorgon.. Mår dåligt idag känner mig helt nere. Kommer ta det lugnt och försöka hålla mig borta från datorn. Så idag är bloggen stängd för dagen :S Vi får se hur länge det håller på. Ska försöka uppdatera imorgon.


Dikt Till Mamma

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.Brunt

Allt detta är från H&M

Kjol 249kr
Topp 149 kr
Skor 289 kr
Sjal 98kr
Armband 59:90

Fint och sommrigt tycker för vi som har sjal kan självklart inte gå runt med en topp under den kan man bara ha på sig en långärmat topp under.

Lata

Tisdag: Nu ska jag sitta och lata till 14:00. Där efter ska jag hämta flickan från dagis sen hem till mamma och pappa. Ska plocka fram lite av mina sommar kläder som jag kan börja att ha på mig. Det är så fint väder måste passa på nu.

Såg att mina Lipton te påsar va slur ohh nej vad ska jag göra nu!!!! Jag måste dricka te omedelbart får gräva i skafferiet om jag hittar nåt där. Annars får jag springa ner och köpa från kiosken som ligger några meter från mitt hus för dubbla priser. 
 
                                                                                     ♥Sjalstar♥


Turkan Soray

I just love this wommen. Kan ni bara kolla hur vacker hon är. Bilden är en gammal bild men hon är en Turkisk skådespelerska hon är den snyggaste som någonsin har funnits i Turkiska historian enligt mig. Jag tror nog jag har sett alla hennes filmer. Ska inte säga mer ni får kolla och njuta =)Barn

Det är en himmla tjat varför jag inte vill ha ett andra barn. Men låt mig vara jag vill inte ha mer barn just nu. Idag när jag gick för att lämna min dotter till dagis så frågade min dotter fröken som kan knappt svenska om jag inte ville ha ett till barn. Självklart så svarade jag

- Nej inte just nu kanske senare.

Så säger hon med en dålig svenska. Jag typ halv gapade bara.

- Hämta en till barn. Hämta en kompis Nisa. (hon glömde att säga till)

Att folk inte har andra saker för sig. Som om jag bara kan springa in i en affär och bara hämta de finaste och bässta barnet vad tror dem att man köper barn i affärer eller?!?! Tycker att det blir så jobbigt när folk bara undrar helatiden. Ni som undrar kanske är själva sugna på ett andra eller tredije barn då kanske ni borde föda...Men ni som är de så rekomenderar jag denna Bugaboo barnvagnen. Den är så lätt att köra så skönt att man kan vändra och vrida på barnvagnen. För sitt utsende får den en 10 från mig det enda negativa måste vara dens borms den är lite trög tycker jag.MagDans

För någon dag sen va jag inne och kollade på bellydans workout. Då hittade jag en som visade hur man dansade och villka muskler man tränade som mest. Men nu kan jag inte hitta den så denna får duga. Hon är super duktig på att dansa, Fast det va inte de jag ville säga.

Jag har alltid haft problem med att gå och träna jag har alltid velat men har aldrig blivit av. Ett tag testade jag att göra Pilates men det va absolut inget för mig.
Men måste bara säga att magdans fungerar verkligen bra. Det är bara att öppna musik ställa sig framför spegeln och dansa 40-50 min varje dag.
Alla som frågar mig hur håller du dig smal, jaa jag dansar av mig allt jag äter och det funkar plus att det är helt gratis.


Måndag

Måndag: Inget planerat. Jag vill inte sitta hemma när det e så fint väder så kanske hittar på nåt. Efter som att jag alltid är hemma så kan jag hitta på nåt helatiden. Antingen kommer jag att sitta hemma eller gå ut med flickan låta henne få cykla lite det skulle hon gilla. Får passa på nu när vädret är så fint. Man vet aldrig det kan snöa igen...

Kom på att jag hade ett paket som jag ska skicka den ska jag skicka idag!!!!

Home Sweet Home

Nu är jag hemma i lugnet. Det har varit mycket liv hos mamma. Många kusiner som kom och hälsade på. Mina föräldrar har varit bort resta nu i 5 månader så det va många som hade saknat dem. Fast om 2 månader åker dem tillbax till Turkiet för att vara där i 3 månader.

Kollade in min maile precis såg att min nya sid designe är klar. Jag är super nöjd med designen. Får se nu när jag kommer att kunna byta. Snart hoppas jag. Det blev så snyggt hoppas att ni också kommer att gilla sidan. Nu ska jag ta och lägga mig Natti Natti på er alla. 

                                                                                  ♥SjalStar♥

Tårta

Sitter fortfarande hos min mamma och nu är det ännu mer människor alla rum är helt fulla. Så jag sitter i ett hörn med datan och kollar igenom min blogg. Efter som detta inte är min data så är det bara roligt att rota lite vad som finns. Hittade en bild på en Tårta jag hade gjort åt min lillesyster födelsedag. Det blev verkligen en lyckad tårta och en lyckad dag. Jag ska nog baken snart igen. Blev så sugen när jag såg bilden. 
Hus

Vi alla satt och kollade på gammla goda minnen. Lite bilder på vårt hus i byn.
Här sitter jag och försöker skriva ett inlägg medans jag har typ 20 personer som sitter runt omkring och skriker. Alla vill att jag ska skriva om dem. Men sak samma det jag ville säga var bara att detta är vårt hus i Turkiet. Det är här jag brukade bo innan jag gifte mig och flyttade till Konya. Här finns det mycket minnen.Dagens Outfit

Nu är jag hemma hos min mamma och sitter.  Det finns en heldel människor så det är mycket liv här. Men så här ser jag ut idag. Det lär nog komme enheld del jäster idag så mn måste se lite fin ut.=)

God morgon på er alla. Jag jässpar för fullt jag är fortfarande inte helt vaken, Jag la mig lite sent efter som vi kom hem sent från bröllopet. Allt va jätte fint jätte bra förutom att min dotter grät heladagen och bara sprang runt och visste inte vad hon gjorde. Vi dansade och åt de va verkligen super kul. Men jag hade verkligen val fel skor jag fick så ont i min fötter så att jag inte ens kunnde stå på dem. Man måste alltid ha med sig reserv skor.
Själva resturangen låg i Barkaby det va en bit hem det va så fint en kompis till mig tog några bilder när jag får dem kommer jag att lägga in så att ni också kan se.

Nu måste jag upp och kocka lite te vatten till mig innan jag går och lägger mig igen.

Sorry

Jag sitter hemma hos mina föräldrar nu och väntar på att dem ska komma hem snart. Jag har varit så nervös över att dem ska komma så jag glömde totalt bort att skriva i min blogg. 
Jag sitter i min lille brosrs rum och lånar hans data. Från fönstret kan jag se ner till gården där min dotter leker med sin pappa. Jag är så glad över att solen äntligen solen har kommit fram. Nu kan man känna sommaren.

Jag är så gald över att se mamma och pappa jag hade inte sett dem sen November månad då dem åkte till Saudiarabien för Pilgrimsfärd. Där efter åkte dem till Turkiet för att kunna vara lite för sig själva. Men nu är dem tillbax.Kringlor

Jag kom hem precis gud villket skönt väder. Jag ville inte ens gå hem fast jag va så trött. Jag va hemma hos mamma och bakade lite tillsammans med min lille syster och min brors fru. Jag själv bakade bara kringlorna medans min brors fru  hon gjorde Baklavan. Det goda ska vi få äta imorogn när mamma och pappa kommer från Turkiet. Jag känner att jag är helt slut nu.
Och imorgon ska jag och min man på bröllop ska se om jag kan lämna min dotter till mina föräldrar redan första dagen.


Kläder

För någon dag sedan satt jag och kollade lite i La redout´s hemsida. Första jag gör när jag går in till en hemsida är alltid kolla om dem har långa kjolar. La redoute har haft några långa kjolar fast dem kostade runt 600-700kr jag tyckte inte att kjolana va värda så mycket men för någon dag sen när jag kollade så va de 70% rea på kjolen så då passade jag på att köpa den. Hoppas att den är fin också och att den sitter fint. Tycker att det blir så jobbigt att beställa kläder för att man inte vet om dem kommer passa en eller inte. Nu väntar jag bara på att min kjol och väska ska komma.


Sov Gott

Jag kan inte bära upp mina ögonlock längre känner hur tunga dem har blivit så det betyder nog att jag måste sova omedelbart. Imorgon har jag så mycket att göra. Ska handla lite till mina föräldrar och baka en massa gott för att dem kommer på lördag. Nu måste jag vila ut lite. Natti Natti

Converse

Titta villka söta skor min lille syster hade köpt till sin dotter värdens sötaste converse skor från footlocker. Jag blev helt kär i skorna när jag såg med. Så tuff hon kommer att se ut när hon går i dem. Nu måste Sumpan också köpa ett par till sig själv så har hela familjen converse skor.


Ams

Hade glömt totalt bort att jag måste till arbetsförmedlingen idag. Måste vara där inom 1timma. Som tur är min man hemma så jag kommer att slippa släpa med mig min dotter till ams. Då måste jag passa på och gå runt i centrum lite för mig själv.

Måste köpa nåt till min storesysters söner. Den stora ville ha en robot som kan förvandlas till en bil ska leta lite om jag hittar nått sånt inte för att jag har sett nåt sånt tidigare men det kommer bli svårt att hitta. Vad man jag köpa till den lilla? Han älskar ju bilar han lekar bara med bilar men jag vill köpa nåt annorlunda. Nu får jag skynda mig annras kommer jag komma för sent.
 
Jag ska försöka att sätta in lite bilder idag. Jag har varit lite dålig med mina outfit bilder men just nu hinner jag inte så ni får vänta till nästa inlägg.   

                                                                     ♥Sjalstar♥

Sjal

Nu nyligen läste jag i Blondinbellas blogg sida där hon hade skrivit om sitt Islam arbete. Där hon hade pratat med en muslimsk tjej som bär Slöja.

Själv tycker jag att median har påvärkat mycket av människornas syn på vi muslimer som bär slöjja. Att vi är förtryckta att vi tvingas att bära vår slöjja. Men så är det inte, Man väljer själv om man vill bära slöja!

Jag kan börja med att berätta att jag tänkte mycket på min omgivnings reaktioner innan jag fattade mitt beslut. Jag tänkte på min familj, mina vänner, kompisarna i skolan, allt hade jag i tankarna. Jag visste vad jag ville men kände en viss oro.

Jag kan fortfarande komma ihåg första dagen i skolan efter att jag tagit på mig slöjan. Mina förvånade vänner, lärarnas frågor, kamraternas blickar.

Jag tog mitt beslut för ungefär 14 år sen och känner mig stolt över att bära slöjan och över att få representera något så fint som Islam. Jag kan bara se positivt på hur slöjan har påverkat mig och mitt liv. Jag vet att slöjan har givit mig större erfarenhet och starkare förtroende för mina val.

Det handlar inte bara om att täcka håret. Med slöjan tillkommer en garderob som ser annorlunda ut.
Att gå på stan blir en helt ny upplevelse. Du ser på kläder på ett annorlunda sätt, du tänker annorlunda. Du som inte har slöja du kan köpa en svart kjol till ett rosa linne, Men jag som har slöja måste tänka på ett alternativ till linnet, antingen en tröja under eller en annan tröja.

Jag är nu mycket stolt att jag bära min slöja och jag kommer insallah (om Gud vill) Att bära den tills den dag de lägger mig i graven.Jag älskar bilden.

Skynda

Nu har jag lite brottom. Såg inte hur mycket klockan va när jag va ute i gården med flickan och cyklade lite. Vi är bjudna till min morbror idag. Så jag måste skynda mig. Vet inte ens vad jag ska ha på mig plus att jag inte ens är klar med tvätten klockan 19:00 ska vi vara där. Tyvär så har jag ingen kamera eller mobil så att jag kan ta bilder på min kläder. Nu måste jag ge mig iväg vi hörs senare.....


Tvätt

Snart ska jag ner till tvätten och tvätta enhel del kläder. Där efter ska jag hämta flickan från dagis. Det blir inte så lätt att tvätta när hon är hemma men vi får se hur det går föredrar att tvätta när hon är i dagis för då blir det lättare att springa upp och ner.

Satt och kollade på en Turkisk bio film Issiz Adam heter den och allt jag hörde om den va att det va en kärleksfilm med mycket kännslor och det va årets bässta film att det va en klassiker att man kunde kolla på den om och om igen utan att tröttna. Men det tycket absolut inte jag. Det handlade mer om att killen va sexbrukare och tjejen va kär i killen. Det fanns mycker kännslor men den va absolut inte en film som jag skulle kolla om på så den får 2 ** (stjärnor) från mig.


Bloggen Upphör

Nu har jag kommit fram att jag ska ta bort min blogg  Jag är ledsen! Det blev bara för jobbigt och för mycket den tog all min tid som jag hade. Så nu har jag bestämt mig för detta. Idag är det sissta dagen. Ledsen men så är de bara.

Jaaa visst skulle ni aldrig vela att jag skulle göra nåt sånt. Detta är inte mer än ett Aprilskämt april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0