Väska

Alert Shoulderbag SEK 499, Friis & Company - NELLY.COM
En fin väska från Friis & Company för 499kr. Jag vill släppa de tråkiga/säkra svarta och testa på nåt nytt som är lite mer vågat och sommrigt kaske nåt med blommor eller roser på.


UT

Jag ska nu ut till Centrum en snabbis vill inte sitta hemma och dega hela dagen. Jag får se hur mycket Nisa orkar gå runt. Oftas blir det bara Br-lekasaker för henne sen hem. Behöver lite smink och en ny sminkväska vore inte illa.


Ps: H&M´s nya vårkolletion 2010


MaNgA - We coulde be the same



Detta är låten som Turkiet kommer att sjunga i eurovision 2010.

Vad jag tycker om låten: Jag blev lite fundersam första gången jag lyssnade på den. Men den är helt okej jag tror inte låten kommer göra dem etta men dem kommer säkert me bland dem 10 bästa!
Jag önskar dem lycka till redan nu...


SÄLJES!

Min syster hade köpt den här kjolen till sig men hon hade tydligen fått hem 2 istället för 1, Den är helt oanvänd, kjolen på bilden är hennes egen så den hon vill sälja ligger fortfarande i sitt plast oöppnad. Det är storlek 36 på kjolen. Den är ganska lång men är man kort så kan man ta bort några av volangerna. Den är supersnygg för liten för mig dock annars hade jag själv köpt den!
Är ni intresserade kan ni skriva en kommentar.


KJOLEN KOSTAR 300:-


Mission städning

Nu är jag hos Sumeyye, har hjälpt till lite med städningen och matlagning. Hon har börjat jobba nu på heltid och den snälla och hjälpsamma storesyster som jag är så hjälper jag henne givetvis. Hon fick för sig att hon skulle baka deg och göra prioger, första tanken var ju "OH NEJ! Hon kommer börja så kommer jag få avsluta det hela eftersom hon tröttnar så snabbt". Och precis så gick det till... Ja här har ni bilder på mina/sumeyyes(måste skriva hennes namn annars börjar hon tjata) piroger.
 



Önskar tekniken var lite längre fram så att man kunde ladda upp lukter.. För bilden gör verkligen inte lukten rättvisa!


Gina



OutFit


God natt

Nu ska jag ta och lägga mig. Natti Natti på er alla


Smycken



Super snygga smycken från cocoo.se


Halsband

Tre sjukt fina (men minst lika dyra) halsband. Från saksfifthavenue.com


La Yarasli


Detta är vårt hus i Turkiet eller rättare sagt i vår by Yarasli. Det är här jag kommer spendera den mästa tiden under sommaren InsAllah. Det är så skönt det är en helt annan miljö. Ingen trafik inget stress. Man behöver verklige komma bort från de vanliga livet till nåt helt annorlunda.
Det är ju inte bara här vi brukar att vara, vi har ett till hus i storstaden Ankara. Försöker vara där så lite som möjligt. Vill komma bofrån all sress och onödigt ljud.
Till Ankara åker man när man har lust att shoppa loss lite ;)







Utsikt över vår lilla by...


helt mobbat helt otroligt....

Idag har det varit en lång och tråkig dag. Har inte gjort något alls faktist. Skickade iväg pappa till Turkiet, det va de ända som hände under dagen. Blev så sugen på Turkiet idag har tänkt på de hela dagen. Vill bara att tiden ska rinna så snabbt så jag kan åka till Turkiet och ha en skön semester. Jag har redan börjat shoppa in för sommaren. Ni kommer få se några bilder lite då och då. Är så dålig när det gäller att ta foton och lägga upp dem i datorn.

Jag kanske borde ta och sova fast än jag inte är trött. Ska leka lite med min iPhone kan inte få nog av den. Eller så sitter man i MSN och väntar på att någon ska skriva helt mobbat helt otroligt....God natt alla Sov Gott Natti Nattiiiiiii *Blink Blink*



Lång Kjolar





Längtar till att det ska bli varmt så jag kan gå runt med min kjolar igen. Det blir så svart att ha kjol på sig nu när det är så kallt ute. Jag har många lång kjolar men behöver hitta några nya. Annars får jag låta sumpan sy någa till mig ;)


Ayrilsak Öluruz Biz



Buda tum Sevenler icin olsun....



RSS 2.0