Sömn

Min dotter har absolut sömn problem. Det har hon haft sen den dan hon föddes. Jag minns när hon bara va några månader. Hon va så kännslig med ljud. Jag vågade knappt gå när hon sov. Bara ett litet ljud så vaknade hon. När det va sov dax för henne så sänkte vi ljudet på TV ´en först sen släckte vi lamporna och bara satt helt stilla på soffan.
Nu är hon inte lika svår som då. Fast hon har fortfarande problem med sömnen. Efter att hon har sovit 2 timmar så vaknar hon och kollar runt. Om jag inte sover så går hon upp från sängen på engång. Som just nu. Klockan är så sent men hon vägrar att sova. Jag har försökt ALLT med hennes sömn men inget har fungerat. Samma sak på morgonen med. När jag vaknar tidigare än henne så brukar jag att försöka smyga ut så hon kan sova lite längre. Jag är shit noga med att inte göra ljud men PAM bara man öppnar dörren så har hon redan vaknat.
- Mamma vart ska du. Jag ska också komma! Ska vi till mina kusiner? Ska vi ut och leka?
Ibland blir jag så trött på att svara på alla hennes frågor för i allt finns det VARFÖR? och försök att förklara något då.




Shhhhhh Nisa Sover

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback

RSS 2.0