Kolbasti



Kolbasti Turkiets nya dans som kommer ifrån Trabzon. Dansen ser lite svår ut men när man väl börjar skutta runt så blir det mycket roligare. Vart man än går så hör man kolbasti musiken alla dansar kolbasti. Själv gillar jag att dansa men när det gäller kolbasti tycker jag om att kolla på när någon bra kan dansa. Men för er skull så ska jag skutta runt lite
KOM igen nu alla nu KÖÖÖÖÖR VIIIIII............

Kommentarer

Postat av: Z

Asså folk som kollar kanske tycker det är en konstig dans men det e skiiiit roligt =)

Datum: 2009-06-08, Tid: 17:03:37
Postat av: Gulle

En rolig dans som börjar ta FÖÖÖÖÖR mycket plats i Turkisk TV!



Men om man vill gå ner i vikt..så är det en superbra dans :)

Datum: 2009-06-09, Tid: 13:18:02
Bloggadress: http://gulles.blogg.se/
Postat av: Anonym

Turkisk tv vilken tv?bara skitprogram finns inget att kolla på...

Datum: 2009-06-09, Tid: 22:16:21
Postat av: Z

Till Anonym: Det beror på vad man söker när man kollar på tv!! Det finns många bra program har du suttit o kollat på alla eller för du verkar ju veta???

Datum: 2009-06-10, Tid: 10:17:42
Postat av: Anonym

Ja det har jag. Snälla säg mig ett enda program som är nyttigt och bra? Så otroligt dåligt kvalite på alla program. Antingen dansar folk eller så gråter de. Folk visar upp sig i väldigt lätta kläder,kameramannen zoomar halvnakna kroppar. Vem som har varit otrogen, vem som har snyggaste benen. Jag är muslim,turk och kollar inte på Turkisk tv längre och låter inte mina barn se på det heller för att jag inte vill att mina barn ska vara en av de som applåderar idioterna som tjänar enorma pengar på grund av det obildade folket som inte fattar nåt och inte vill utvecklas. Jag umgås hellre med min familj än spenderar min värdiga tid åt det tomma löjliga program. Men om ni ändå skulle vilja veta så finns det enstaka program jag brukar titta på mest ifrån nätet,Mehtap Tv " Günisigi" är ett exempel.

Datum: 2009-06-10, Tid: 16:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback

RSS 2.0