Ska hem nu

Nu är jag helt slut barnen har sprungit runt heladagen. Nu ska jag börja röra på mig...måste hem och vila lite som ni vet har jag ingen internet hemma så tro inte att jag kommer sluta blogga för de. Kommer uppdatera varje dag. Har en massa bilder som jag ska lägga ut snart så ni vet vad som är inne! Ni ska också få se lite om vad man INTE ska ha och vad man ska ha på sig. Mina kära läsare låt vårt motto vara Always Fashion!!


                                                                                              ♥SjalStar

Inköpt igår

Igår köpte jag den här söööta jacakan till min dotter. Hon gillade den så mycket så hon har haft på sig den under hela dagen. Vi får vänta tills vädret blir lite bättre sen kommer vi att ha på oss den ute...





( Ni som undrar så är den köpr från H&M och kostar 298kr)

Godmorgon

Fråga mig inte vad jag gör upp så här tidigt som jag sa tidigare jag är inte hemma sov över hos min syster och hon har 2 söner och jag en liten prinsessa. Så just nu sitter jag barnvakt åt dem men jag är sååå trött så att jag inte ens orkar gå upp från sängen detta kommer att bli en lång dag det känner jag redan nu. oooneeej nu börjar 2 av dem gråta måste göra något snabbt vi ses hoppas jag =Pp



                                                                                       ♥SjalStar


Vem är jag??

Jag heter Kevser är 24 år. Har en dotter som har fylt 3 år. Jag har varit gift nu i 5 år men känt min man i 8 år. När jag gifte mig valde jag o min man att bo i Borås 4 år och nu är jag tillbaka i Stockholm. En stor andlening varför jag ville flytta tillbaka till Stockholm var för att jag är född och uppvuxen i Stockholm fast jag har en Turkisk bakgrund. Stor stad är min grejj och för att jag har min kära familj här.
Jag har velat öppna en blogg ett bra tag nu men har aldrig blivit av. Idag kom jag hem till min store syster som älskar att läsa bloggar hon lät mig kolla runt o läsa lite va folk hade skrivit och det fick mig att öppna en. De tråkiga är att jag inte har nån internet eller data hemma. Men jag kommer blogga så ofta jag kan. Jag vet jag är lite efter milleniumet men aaaajaaa. Nu sitter jag hos min syster och passar på att skriva lite om mig...jag har så svårt att koncentrera mig efter som att det finns 3 barn runt om kring mig som leker och skriker. Nu ska jag ta och lägga barnen börjar få ont i hjärnan!!!



                                                                                              ♥SjalStar♥

Varför SjalStar?!

Just därför jag är en star till att börja med *blink* *blink*!! ;)
Skämt o sido, eftersom jag var så välklädd och snygg hela tiden och självklart har sjal (slöjja) så kallades jag för sjalstar.
Nu vill jag genom bloggen tipsa och berätta hur man blir en sjalstar!!
När det är jag som sitter vid tangentbordet så har jag ingen tvekan om att folk som tittar in en gång har fastnat!
Jag vill inte lägga in en bild på mig just nu för alla i Stockholm trakterna kommer känna igen mig direkt.
Vi tar det sakta men säkert först ska vi fixa alla små detaljer eller vad sägs.
Welcome to my blog ppl we are starting NOW!!



                                                                                                      ♥SjalStar♥



RSS 2.0