Men NISA!!!

Idag efter praktiken gick jag och Nisa tillsammans till Skärholmen Centrum. Hon behöver lite strumpor, jag tänkte jag kan köpa de nu på engång. Först går vi in till Kapphal och kollar där hittar hon e hel rosa klänning och vill absolut testa den. Jag blev så nyfiken hur den skulle sitta så jag gick med på de. Det tog 2 sekunder att få på henne den, tyvär tog det nästan 2 timmar för att få av henne den. Hon stog och dansade i provrummet och tyckte att klänningen va så sööööt. Vi va i centrum enbart för att köpa strumpor.
Vi hitta inga där så vi gick in till H&M, där vet jag att det finns men det finns en massa annat också. Nisa börja gap gråta direkt när vi kom bland alla kjolar och klänningar jag va bestämd att inte köpa nåt mer än strumbor och fyfan vad hon skrek hon la sig på golvet och grät för en kjol, hon ville ha en kort kjol. Jag försökte lura ut henne men det funkade inte det fick bli några plagg för denna gång själv blev jag så sugen på jeans skjortan kunde inte säga nej till Nisa, bägge va nöjda och belåta när vi gick ut från H&M Det värsta är att jag glömmer av att köpa strumporna, de får jag köpa en annan dag när Nisa inte finns med!!!!




Kommentarer

Postat av: suzan

haha stackars dig

Datum: 2009-08-31, Tid: 19:41:39
Postat av: Z

Hahahaha ta inte med henne hon kommer göra så du går i konkurs(buyuyunce napacaksaniz artik hahaha).. men hon kommer absolut va sååå söt i dom kläderna =)

Datum: 2009-08-31, Tid: 21:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback

RSS 2.0